Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 kırıldı galiba?

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

viktor iyi de korsanın olayı zaten gidip araba calma gibi birsey degil. emek hırsızlıgı asıl meselesi.

dolayısı ile koydugun komikli foto bi anlam ifade etmiyor. ciddi ciddi korsanı savunan insanlar goruyorum ve uzuluyorum.

hayır kullanıcaksanız da hata oldugunu kabul edin, ve kullanırken susun bari.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım kimin daha pislik yaptığını tartışmıyoruz. hala mı anlamadın sayfalar dolusu mesajdan sonra. inatla korsanı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. ama illegal işte. bunun lamı cimi yok. korsan yasal olmayan birşey. adamlar haksız da olsa o fiyatları çekmeye illegal yani. demek istediğimi tekrarlıyorum. kullanıcaksanız kullanırsınız, ben değilim korsanla savaş merkezi. fakat bari kullanırken illegal ve yanlış birşey olduğunu kabul edin. bilerek hata yapıyorsan burda kimse sana birşey diyemez. en fazla şikayet eder gerekli yerlere.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben ikinci el oyun alrısam ne oluyor?

verdim 10 $ ikinci el GoW2 aldım mesela.. ne oldu? sony para kazandı mı? hayır.. bu beni suçlu yapar mı?

e o zaman korsan oyun aldığımda durum farklı mı? yine sony para kazanmıyor..

sony kazanmadığı için benim üzerimden ikinci el oyun aldığımda telif ödemesi vs yapmıyor..

bu bağlamda 2. el de yasaklansın
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

verdim 10 $ ikinci el GoW2 aldım mesela.. ne oldu? sony para kazandı mı? hayır.. bu beni suçlu yapar mı?

sony kazanmadığı için benim üzerimden ikinci el oyun aldığımda telif ödemesi vs yapmıyor..

yanlışsın. desteklenen fikir alınan ürün başına bireysel kullanım olması, ürünün devri markanın apışarasında değil
Sosyal ağlarda paylaş

Alpawhezen said:

BabacumMostors said:

yanlışsın. desteklenen fikir alınan ürün başına bireysel kullanım olması, ürünün devri markanın apışarasında değil

mulkiyet hakki ile celisir bu iste, kimse oturup "BENIM MALIMI SADECE BIR KISI KULLANICAK" diye zorliyamaz insanlari, ekonomiye verdigi zarari gectim bildigin akil ve mantiga aykiri bu

firmalar bile ikinci elin korsandan cok zarar yaptirdigini ve durdurulmasi gerektigini kabul etti, kapitalizmin anavataninda bile ikinci elin onune gecemiyorlar mulkiyet hakki ile direk olarak celistigi icin

parasini verdigin seyi ister atar, ister satar, ister baskasi ile paylasir, ister gider bagislarsin, bu bir insanin en dogal haklarindan biridir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...