barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 viktor iyi de korsanın olayı zaten gidip araba calma gibi birsey degil. emek hırsızlıgı asıl meselesi. dolayısı ile koydugun komikli foto bi anlam ifade etmiyor. ciddi ciddi korsanı savunan insanlar goruyorum ve uzuluyorum. hayır kullanıcaksanız da hata oldugunu kabul edin, ve kullanırken susun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 korsan olmasa müzik zevki diye bişey olmazdı. sarsılma videoları arşivi, film zevki, orta halli ailede hardcore gamer olmak. bunlar olmazdı kısacası. ha diyosan ben boqqqqqqqqq gibi para kazanıyorum, johnson's döküp dolarlar üzerinde süt banyosu yaparım, meydan senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 senin yaptığın daha pis bir şey yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 saçmaladın yine behlül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 sen değil, diğer pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 arkadaşım kimin daha pislik yaptığını tartışmıyoruz. hala mı anlamadın sayfalar dolusu mesajdan sonra. inatla korsanı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. ama illegal işte. bunun lamı cimi yok. korsan yasal olmayan birşey. adamlar haksız da olsa o fiyatları çekmeye illegal yani. demek istediğimi tekrarlıyorum. kullanıcaksanız kullanırsınız, ben değilim korsanla savaş merkezi. fakat bari kullanırken illegal ve yanlış birşey olduğunu kabul edin. bilerek hata yapıyorsan burda kimse sana birşey diyemez. en fazla şikayet eder gerekli yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 "kullanıyorum, ama illegal" işte bu yavşaklıktır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 yavşak = bit yavrusu, sirke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 "korsan kötü" diyenler hayatları botyunca ikinci el mal kullanmasın ikinci el olarak da hiç bir eşyasını satmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bu adami doktor yapicaklar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 hayır abicim. siz dürüst değilsiniz sadece. korsan kullanıyorum ve bu yanlış birşey. bile bile de yanlış yapıyorum diyemiyorsunuz. biz diyoruz ya da gerçekten kullanmıyoruz. kişiden kişiye değişir bu son cümle. ama siz ise kolaya kaçıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 koalaya kaçıyorum ben adam dr olacak bak, o haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 yanlsitir demiyoruz cunki kime gore yanlis? izah ettim iste, dunyada siyasi korsan hariketi bile mevcut, su anda tartismasi suren bir konu sahip oldugun briseyi baskalari ile paylasmaya kesin oalrak dogru veya yanlsi diyemez hickimse, ondan bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 barbu said: fakat bari kullanırken illegal ve yanlış birşey olduğunu kabul edin. korsan legal ve doğru bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 aquila said: senin inanmana gerek yok yanlis olduguna. zaten yanlis-dogrudan cok legal-illegal meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 barbu said: ama illegal işte. bunun lamı cimi yok. korsan yasal olmayan birşey. zamanında eroin legaldi. bazı şeylerin legalitesi zamanın gerisinde kalabiliyo. ama zaten legal. illegal değil ki ? ne saçmalıyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 şimdi ben ikinci el oyun alrısam ne oluyor? verdim 10 $ ikinci el GoW2 aldım mesela.. ne oldu? sony para kazandı mı? hayır.. bu beni suçlu yapar mı? e o zaman korsan oyun aldığımda durum farklı mı? yine sony para kazanmıyor.. sony kazanmadığı için benim üzerimden ikinci el oyun aldığımda telif ödemesi vs yapmıyor.. bu bağlamda 2. el de yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 mhp nin 40. kuruluş yılı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 zatan parasi verilmis lan onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 BabacumMostors said: şimdi ben ikinci el oyun alrısam ne oluyor? verdim 10 $ ikinci el GoW2 aldım mesela.. ne oldu? sony para kazandı mı? hayır.. bu beni suçlu yapar mı? e o zaman korsan oyun aldığımda durum farklı mı? yine sony para kazanmıyor.. sony kazanmadığı için benim üzerimden ikinci el oyun aldığımda telif ödemesi vs yapmıyor.. bu bağlamda 2. el de yasaklansın yanlışsın. desteklenen fikir alınan ürün başına bireysel kullanım olması, ürünün devri markanın apışarasında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 kız gibi korsan hırsızlıktır demeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 40 YAPAAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 oyun üreticileri de korsan dan şikayetçiyse bir zahmet gidip "ünik" olarak çalışacak oyunlar üretip piyada fiyatlandırmasını da ona göre yapsınlar bu tartılma da bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 abi sen typo yapınca postun ciddiyeti kalmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Alpawhezen said: BabacumMostors said: şimdi ben ikinci el oyun alrısam ne oluyor? verdim 10 $ ikinci el GoW2 aldım mesela.. ne oldu? sony para kazandı mı? hayır.. bu beni suçlu yapar mı? e o zaman korsan oyun aldığımda durum farklı mı? yine sony para kazanmıyor.. sony kazanmadığı için benim üzerimden ikinci el oyun aldığımda telif ödemesi vs yapmıyor.. bu bağlamda 2. el de yasaklansın yanlışsın. desteklenen fikir alınan ürün başına bireysel kullanım olması, ürünün devri markanın apışarasında değil mulkiyet hakki ile celisir bu iste, kimse oturup "BENIM MALIMI SADECE BIR KISI KULLANICAK" diye zorliyamaz insanlari, ekonomiye verdigi zarari gectim bildigin akil ve mantiga aykiri bu firmalar bile ikinci elin korsandan cok zarar yaptirdigini ve durdurulmasi gerektigini kabul etti, kapitalizmin anavataninda bile ikinci elin onune gecemiyorlar mulkiyet hakki ile direk olarak celistigi icin parasini verdigin seyi ister atar, ister satar, ister baskasi ile paylasir, ister gider bagislarsin, bu bir insanin en dogal haklarindan biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar