Fukkireta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kimseye korsan alın, jb yapın felan demiyorum yanlış anlaşılmasın sony nin kontrolü olmadan böyle bir işin olabileceğine inananlar var hala, stokta makine kalmıştır böyle eritiyordur işte 3.42 ye kadar destekleterek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben kırıldıktan sonra update etmiştim ps3ümü şu an korsan oyun oynayamıorum. istediğim oyunları orjinal alırım ama demon souls'u unchartedı almak istiorum ama çok pahalılar. acaba şimdiki sürümle oynayabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukkireta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 en ucuz oyunlar onlar, bence orjinallerini al, hele demon's soul direk orjinal alinmali uncharted 2 de 13 euro civarinda, orjinal alınmalı sadece 3.41, öncesi sonrası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 demon souls 170lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukkireta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 abiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukkireta Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3UN05-Uncharted%202%20Platinum.html 3 gün ile 7 gün içinde adrese teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eregorn2 said: demon souls 170lira Shopto'dan almadın diyelim sağı solu araştırsan maksimum 120 liraya bulursun ya. Black Phantom almaya kalkıyorsan onun satışı bitti galiba o yüzden pahalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Black Phantom Edition'ı Türkiye'de sadece D&R vs. de bulabilirsin ki o da 170TL sadece, Onun dışında normal versiyonları 80TL'ye bulunabiliyor sıfır, spotta tabii, ikinci elde 60TL'ye gidenler bile var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben satarım demons öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yanlış bilgiler dönmesin topicte. usb dongle'a gerek yok, ipodla vs de kırılabiliyor ps3. kaldı ki artık 3.42 oyunları da calıstırılıyor. ama dongle lar hardcoded olabilir, guncellenemeyebilir onlari bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 artık downgrade yapılabiliyor hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar