knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Pipet said: hunty said: Ben stormscale da actim. Hemen hic turk yok gibi. Bir tane Turk guild buldum, Horde tarafinda. Ortam kalabalik ana baba gunu... Latency'de guzel. ay yıldız var turk guildi pve takılıyorlar ve baya saglam pvp yapan türkler var sen daha yeni oldugun icin sanırım, denk gelmemişsin ama dediğin gibi cok fazla degiller bir elin parmakları .p doğru tercih yapmışsın,sırf ogrimmar dışında 7/24 duel atmak için bile oynanabilir.pve pvp her türlü gideri olan server,arkadaşın dediği gibi kaliteli pvp yapan türklerde mevcut pve de kötüler orası ayrı sdfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 gelin gelin :) bende zenedardan frostmane ' e geçicem sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Valla Stormscale Los Angeles gibidir. Büyük umutlarla gider pvp yapmak isteyenler. Başarılı olamayanlar garson olur. Stormscale de de. 100% Horde üstünlüğü vardır bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Gangren said: VAY AK'de kızlar teklif ediyor. aynen böle, sırf saerosun acc'ında herkeze yeticek kadar kız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 pvptard ariyoruz aslinda guilde, xunn tek basina cok baymis pvptard bro isterim dio 2k ya boostliyomus belese benden solemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bende geliyorum az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 revnak diye bir paladin açtım. tank olarak 80e kadar gelirim, sonra ne olur bilmiyorum :) guilde girmek için belli bi level beklemek zorunda mıyım bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 yok istedigin levelda gelebilirsin guilddan birine mesaj at girmek istedigini soyle alabilecek biri varsa alirlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben de asker dönüşü ud rogue ile devam edicem oynamaya bir de goblin shaman ya da warrior düşünüyorum yanına. pvp si iyi olan bir server lazım bana da. şu stormscale e bi bakıcam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poeticjustice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben yeni server arayısında bugun burayı okuyarak frostmane de char actım 10 kisiye selam verdim 1 kisiden geri cevap alabildim oda en küçük bir ilgi kıvılcımı bile göstermeden 2 cümle sonra konusmayı kesti. pekte misafirperver bir guild olmamış gençler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yunusemre said: tüm race'ler her class olabilecek diye bir şey duydum ama var mıdır aslı astarı, umarım yoktur undead paladin fln :s tauren var ya, ud neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ud pala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Tauren rogue olsa hemen acarim. Golge Okuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 stormscale de ortama bakiim dedim lol :D stormscale de ortam küfür muhteva eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Pehhh 2000 kisi queque mi olur ya? Server: Stormscale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar