SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 reksa ile aynı kefeye koyduğun için şikayet butonuna bassam.. İstanbuldaki ünilerde de fiyatlar uçuk mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 en fazla 1500 TL. bizim okul troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bizim ki 199TL mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 İkinci öğretimler 2 katı veriyor işte o da yaklaşık 1400-1600 arası değişen bir şeydir her ünide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi tırt yerler öyledir ne diyim. normali 400-500 TL mühendislikler. 2. öğretimde 1500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 teknik eğitim fakültesi gerçi bizim ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 şehire göre de değişiyo demekki bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bizim oklda 800 civarı 2. öğretim makineler, sakarya da öyleymiş sanırım. Bulunduğu il bi detay olabilir de, abi 2200 nedir yani, vicdansızlık. Gücü yetmeyen de olabilir, gücü yeten de o parayı vermek zorunda değil yani. 2 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Öğrenci kredisi mi ne var ondan alıyorsundur, 199 tl mühendislik yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 SeaGle said: Bizim oklda 800 civarı 2. öğretim makineler, sakarya da öyleymiş sanırım. Bulunduğu il bi detay olabilir de, abi 2200 nedir yani, vicdansızlık. Gücü yetmeyen de olabilir, gücü yeten de o parayı vermek zorunda değil yani. 2 lan. Dönemlik 800 dür o, senelik 800 olmaz, imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bizim geçen yıl 235 miydi neydi işte. Kredi falan da almıyorum bu yıl da 250. Şehir büyük etki yapıyor demek ki. Daha doğrusu büyük şehir etki yapıyor da diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Dönemlik tabi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biz yıllık diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 2 katı olsa yine iyi ama, 2 katından da fazla. Abi yıllığa vurduğunda da yine çok ki. 1600 nerde 2200 nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oraya gitmek zorunda değilsin başka üniversiteye gideydin sevgili aral ithalat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Ya işte senelik 1600 e geliyor dönemlikse 800, dediğimiz şeye geliyor. Zam yapılmayacağı açıklanıp, diğer tüm iö mühendislikler geçen seneki fiyat ile aynı iken sadece mak müh'e has 800 tl gibi bir fark var, onun derdini anlatıyor topic. Umarım bu sefer anlatabildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Pyro said: Öğrenci kredisi mi ne var ondan alıyorsundur, 199 tl mühendislik yalan. mühendislik değil ya teknik eğitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 tam zamanında mezun olmuşum ha. gerçi işletmeciye koymaz, işletme fakültesi zaten dönemlik 400 alıyordu en aşağı da. ama yani büyük öküzlük yapıyor inek arabaları. bu deü hep böyle bulunmaz hint kumaşı kafasından kaybediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ege üniversitesindeyim kimya müh okuyorum okulu bi sene uzattık.Bölüm %100 ingilizce. Bu dönemki harcım 696 tl,öteki dönemde aynı yani toplam 1.4 milyar :) selam ederim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ulan bende deü makinadayım yuh be!geçen yıl 1400dü. 2.300 ne yahu.bascam küfürü şimdi de banlancam diye korkuyorum.Bunun yaz okulu da var daha.it herifler şimdi parayı görünce daha da bırakçaklar.Allahtan mat1,mat2yi kurtarabildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 deu makinada okumak bir sanattır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 hamza buluttan geçmek de sanattır abi :D 2. sınıfta bakalım hangi tipler çıkacak karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 karısı var. aysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mat3 ü direk bırak, yazokulunda çevreden alırsın. Mat 3'e harcayacağın enerjiyi diğer derslere ver. Bu arada webkayıt ta benim dönemlik harc 700 küsür gözüküyor, noluyoruz? Bizi vurmadı mı yoksa bu 2300 geyigi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Vurmamış abi bize,bende baktım şimdi.Yeni girenlere kaktırmışlar.DD'yle geçsem bile geççem ya yaz okulu çekilcek dert değil bisene daha.Avrupaya giderim veya bi şirkette çalışırım oraya gitçeğime.Hem %10'a gireyim örgün olayım derdim de yok :D 4 senede bitirsek yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar