MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oteki sezonaymis galiba artik ben de istiyodum =/ sonuncu da olsak maksat katılım artsın, türkiyede sc kazansın sonradan girsek fena olmaz ama be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 TSL yalan oldu diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Haftaya felan başlayacak galiba. Buarada istanbul buz gibi soğukmuş , antalyada denize giriyoruz halen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bu arada sitede öyle bir opsiyon göremedim beni ligden çıkarırsanız sevinirim boşuna her hafta rakipler bay geçmiş olmasın. oynıycak zamanım olmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Arkadaşlar lig yalan olmadı merak etmeyin.Sadece kusursuz bir lig çıkarma adına, sizlere sorunsuz baş ağrısız tıkır tıkır işleyen bir lig sunabilmek için istemeden de olsa geciktiriyoruz.Sizlerden de bu konuya anlayış göstermenizi bekliyoruz ve bunun için teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Soulhex e de sölemiştim, keşke lige kayıtları bitirmeden önce tüm bu girişimleri yapmış olsaydınız. şuan ki rakamın çok çok üstünde bir katılım alırdınız. yani her koşulda kazanmış olucaktınız, tüm bu streamler milli maç olayları vs. ama işte diğer sezonunuz muhtemelen daha yoğun ve gösterişli olucaktır. kolay gelsin, sabırla bekliyoruz artık napalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvertear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ligin daha iyi olması için başlangıç tarihin ertelendiğini tahmin edebiliyorum fakat, gene de arada bir şu işlerle uğraşıyoruz ya da tahmini başlangıç tarihi gibi bilgiler verseniz bizim için daha iyi olur sanırım. Heyecan içinde ligi beklemekteyiz bizi de anlayınız lütfen :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Evet son gelişmeler hakkında bilgi verirseniz faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Oymanq said: Evet son gelişmeler hakkında bilgi verirseniz faydalı olur. son gelisme pentegram paraları cebe indirip yurt dısına tatile gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Memphis said: Oymanq said: Evet son gelişmeler hakkında bilgi verirseniz faydalı olur. son gelisme pentegram paraları cebe indirip yurt dısına tatile gitmis Banker bilo gibi diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar