Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft II Turkiye Super Ligi (TSL)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam saat 20:00'de Lig'in Canlı yayını ve 3 kişilik spiker grubunun sunum testi yapılacaktır. Konuk olmak isteyen arkadaşlar lütfen aşağıdaki bağlantıları takip etsinler

http://tsl.soulhex.com üst menüden LIVE menüsüne tıklayabilir yada

http://www.livestream.com/tslsports adresinden direk bağlanabilirsiniz
Mesaj tarihi:
TSL 2. Canlı yayın testimiz başarıyla tamamlanmıştır. Katılımcı sayısı 50 kişinin üzerindeyi. Herkese teşekkürler
Mesaj tarihi:
Guzel bi lig olacaga benziyor .

Yalniz ne dusundugunu bilmez bi arkadas benimle ortak arkadaslarina 'harris ligten banladim' diyormus.

Ben asla lige kayit olmadim , istemedim , sitesine girmedim , üzerine 20 kere falan bana soruldu 'lige gelicekmisin' diye , her defasinda da zamanim yok dedim . Zaten bu konuda tatsizlik cikmasinin sebebide '20 kere sorulmasi'. (msn loglari var )

Yalan yanlis kolpa sozler cikartmayin , asab bozmayin.

Bunlari soledigim eleman kim oldugunu iyi biliyor , herkes alinmasin.

Ayrica ligteki herkes icin gl.
Mesaj tarihi:
harristhegosu said:

Guzel bi lig olacaga benziyor .

Yalniz ne dusundugunu bilmez bi arkadas benimle ortak arkadaslarina 'harris ligten banladim' diyormus.

Ben asla lige kayit olmadim , istemedim , sitesine girmedim , üzerine 20 kere falan bana soruldu 'lige gelicekmisin' diye , her defasinda da zamanim yok dedim . Zaten bu konuda tatsizlik cikmasinin sebebide '20 kere sorulmasi'. (msn loglari var )

Yalan yanlis kolpa sozler cikartmayin , asab bozmayin.

Bunlari soledigim eleman kim oldugunu iyi biliyor , herkes alinmasin.

Ayrica ligteki herkes icin gl.

Bir konuda haklısın harris. O konuda lige katılman için 20 defa sana sorulması. 20 defa diğer iyi oyunculara sorulduğu gibi sanada tekrar tekrar soruldu. Gruplar yerleştirilinceye kadar tüm sc camiasınca tanınan eski ve iyi oyuncuları ligte görebilmek için tüm imkanlar zorlandı. Bu kadar emek verilen bir konuda sana bu konuyla ilgili 20 defa fikrinin sorulması tatsızlık çıkarmak için bir bahane değil aksine daha çok destek vermen için bir neden olmalıydı.

Onun haricinde ligten banlanmak yada atılmayla ilgili harris veya slowlearner hakkında hiçbir kelime kullanılmadı. Canlı yayın kanalında çıkan bir tatsızlık nedeniyle kanaldan bir süreliğine uzaklaştırılman hakkında bazı insanların ileri geri görüş belirtmesi direk olarak bu söylentileri tek bir kişiye yüklemeni gerektirmez. O an yaşanmış ve kapanmış bir konuyu tekrar tekrar gündeme getirip deşmenin pek bir fayda getireceğini sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
bi insana 20 kere aynı soruyu sorup herdefasında aynı cevabı almak ne zamandan beri imkanları zorlamak olmus :)
x : lige katılırmısın?
harris : vaktim yok ülke dısına cıkıcam
Mesaj tarihi:
huun said:

yau tl.net teki eleman demiş ya. ben de kendi çapımda bir çıkış yapayım dedim.

hehe o eleman bana epey sorun çıkardı ya sorma. Siteye TSLSports diye üye oldum adam streami eklemedi. Birkaç aracı eklemek zorunda kaldık. 2 gün sallantıya verdi bizi anlıcan
Mesaj tarihi:
tunca said:

TSL said:

Bu Akşam saat 8 de Türk Milli Takımının maçı var arkadaşlar

stream çok temiz oluyo elinize sağlık

Teşekkürler tunca. Bugün hakikaten 100 izleyiciye ulaşmayı başardık. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ayrıca desteklerinizi devam ettirebilirseniz çok güzel projelerimiz var. Lig ve diğer konularda tüm imkanlarımızı zorladığımızı bilmenizi istiyoruz. Umarım destekler artarak devam eder. Herkese teşekkürler
Mesaj tarihi:
Bu geceki kaydı canlı izleyemeyenler için, kayıt videosunu stream sayfasında "Latest Videos" bölümünde bulabilirsiniz.

1 saat 51 dakikalık video.

sayfa da livestream.com/tslsports
Mesaj tarihi:
lig ne zaman başlıycak ? patch den sonra demiştiniz gene uzadı sanırım biraz, daha fikstür yok. böyle aceleye getiriyomuş gibi de olmasın tabi ama maçlar başlasa artık ortalık şenlense.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

lig ne zaman başlıycak ? patch den sonra demiştiniz gene uzadı sanırım biraz, daha fikstür yok. böyle aceleye getiriyomuş gibi de olmasın tabi ama maçlar başlasa artık ortalık şenlense.

http://tsl.soulhex.com/index.php?l=3&s=6&fa=&mod=match&view=schedule

Fikstür açıklanalı baya oldu. Maç tarihleri aıklanmadı sadece.
Mesaj tarihi:
BaaL said:

fikstür : a. sp. Yarışma veya karşılaşmaların zamanını ve sırasını belirleyen çizelge.

Bu konuda birçok açıklama yapıldı sanıyorum. Şu anda lig gruplarıyla fikstürüyle herşeyiyle başlamaya hazır durumda. Ciddi bir organizasyon yapılmaya çalışılıyor. Sponsorlar, ödüller, basında yer alacak haberler ve en önemlisi ligi yönetecek ekib konusunda tüm hazırlıkların tamamen oturmuş olması gerekiyor. Sponsorlar konusunda bazı prosedurlerin tamamlanması gibi konularda bu işin içinde rol oynuyor. Eğlencenin yanında bu Türkiye'de profesyonel oyunculuğun gelişmesi açısından yapılabilecek ne varsa yapılmaya çalışılıyor.

Gerek TSL canlı yayın testleri gerekse dün akşam TSL.TV'den yayınlanan ve hepbirlikte izlediğimiz Türkiye vs Portekiz maçı esnasında 100 izleyiciyi geçmemiz, bu işe ne kadar emek verildiğinin sadece küçük bir göstergesidir.

Herzaman söylediğim gibi tekrar söylüyorum. Bu konuda verilen emekleri göz önünde bulundurarak desteklerinizi devam ettirmenizi ve ligin en iyi koşullarda başlatılması için biraz sabırla organizasyonu takip etmenizi istiyorum.

Türkiye vs Portekiz Maçından hemen sonra yapılan veda konuşmasında lig ile ilgili bazı konulardan bahsedildi. İzlemek isteyen arkadaşlar için bağlantı aşağıdadır.

[video]http://www.livestream.com/tslsports/video?clipId=pla_af03fc21-78a2-4f04-a148-3720821abfd9?feature=oembed" width="459">

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...