nebubukele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Selam arkadaşlar bu oyunun screenhots larını bir yerde gördüm ama oynamadım henüz. Nasıl bir oyun tavsiye ediyor musunuz? Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]www.mesajat.com Türkiye'nin En Genç Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ediyoruz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Orjinali ve de Shadows of Unrentide çok güzel olmasa da Hordes of the Underdark mutlak oynanmalı... Yane tavsiye ederim de denebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 İnternetin hızlıysa indir demosunu[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 koş al[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sıralama yapacak olursak nwn hotu 1 nwn 2 nwn sou 3. olur hotu yu oynaman için nwn yi alman gerek oldukça güzel bir oyun daha hotu yu bende oynayamadım ama iyi olduğunu biliyorum kesinlikle üçünüde al böylece tam anlamıyla oyunun hakkını vermiş konusunuda anlamış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Eğer zevk almak istiyosan üçünüde almalısın çünkü tüm class ların açık olursa maksimum zevki alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar