klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 arkada$lar ben aos u buldum cektim. zip li geldi actim uzantisi .lcd olan 629mb lik bir dosya ve oyunun icon u var acaba .lcd uzantili dosyalar nasi acilir? bende denemek istiyorum bu oyunu ayrica bi soru daha, aos ile mevcut uo shard larina (bkz : elan realms) girebilir miyim? tabiiki 3d desteklemiyor biliyorum amacim 2d oynamak zaten, acaba girebilir miyim? tesekkurler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Zaten sadece free shardlara gırebılırsın bu yontemle.Ama hangılerı,ne kadar desteklıyor aos bılmıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 http://www.cdspace.co.kr/Download/Shareware/CDSpace4/CDS4s.exe bu programla *.lcd dosyaları acabilirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 benimde amacim osi de oynamak degil zaten :) sadece merakimdan biraz bakinicam ole. te$ekkurler yardiminiz icin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.