klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 arkada$lar ben aos u buldum cektim. zip li geldi actim uzantisi .lcd olan 629mb lik bir dosya ve oyunun icon u var acaba .lcd uzantili dosyalar nasi acilir? bende denemek istiyorum bu oyunu ayrica bi soru daha, aos ile mevcut uo shard larina (bkz : elan realms) girebilir miyim? tabiiki 3d desteklemiyor biliyorum amacim 2d oynamak zaten, acaba girebilir miyim? tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Zaten sadece free shardlara gırebılırsın bu yontemle.Ama hangılerı,ne kadar desteklıyor aos bılmıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 http://www.cdspace.co.kr/Download/Shareware/CDSpace4/CDS4s.exe bu programla *.lcd dosyaları acabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 benimde amacim osi de oynamak degil zaten :) sadece merakimdan biraz bakinicam ole. te$ekkurler yardiminiz icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar