Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 valla sal gitsin şampuandan başka bir şey değdirme (saç kremi hiç değdirme ondan sonra kremsiz süpürge olur saçın saç kremi bağımlısı olursun) ben saldım gitti bir senedir orman gibi saçlarım bir kısmı bir yerden girip çıkıyor dışarı fırlıyor falan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yalnız sadece favorileri ve ensedeki pis kılları kestir. Bazı kuaförler filan böyle amerikan mı deniyor öyle kesiyor saçları. yanlardan kazıtma bence. bırak hepsi uzasın. fön kullanma kurutmak için . kafana havlu sar.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 fönün zararı nedir peki ? onu çözemiyorum ben[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ehems:-) yanımdaki arkadaş 1 burçuk sendir hiç kestirmio bende 1 senedir jöleleyip öyle gidioruz okula :) bu sene lise sonum paso kestiricem hiç kasmicam zaten fazlada karışmazlar kestirceğimz zamanda; '' şekil ver 4-5 sene berbere gidiceğimi zannetmiorum fora uzamasını istiyorum ''demyi düşünüorum:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: jankis, 18 Ağustos 2004 11:26 tarihinde demiş ki: fönün zararı nedir peki ? onu çözemiyorum ben kırıyor saçları. saç kırılmasıda en gıcık şeylerden birisi.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ben de bi kere uzatıyodum berbere gittim düzelttiryim diye. aynen dediğin gibi amerikan traşı yaptırmış küçük bebelere benzedim. zaten 1 ay sonrada kestirmiştim topran hepsini[signature][hline]come forth my friend...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 favori cosunca walal bn "ahahaaaaaaa " demeye basladım Elvis style=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: shapshal, 18 Ağustos 2004 02:32 tarihinde demiş ki: ya benim saç da kıvırcık ve haliyle kabarıp duruo şimdi ben bunu iyice uzatsam ne kadar zamanda omuzlarıma düzgün şekilde iner ve nasıl bakım yapılır eet hic bisi yapmassan anca bonus olursun :P simdi gidiosun rowenta crrt curt bi dolasion bi sat utusu ya da tost makinesi mi diolar ondan aliosun. Banyonu yapiosun fon unu cekiosun. sonra da alion utuyu duzlestirici basligi takion . utuyu bekletion once 10-15 dk isinio sonra sacini utuluon. Artik duz saclarin war :P. tabi bu gecici .Bak bi de bi dalga war kuaforlere sor adini unuttm onu kullanion sacin 2 ay boyunca duz kaliyo. iiyice arastr yan etkisi war mi yok mu ona gore kullan. Utu daha dogal en azindan ; digerinde ister istemez kimyasal maddeler wardir. ama 2 ay ole duz kalir. Kullananlar war galiba kullaninca kanser olurum leeeeyn die tirsma ama bi arastr
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hmm.. bu ütü dediğin ne oluo tam olarak? bildiimiz ütüyü lank diye kafaya koymicaz heralde :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bİrader,maşa diye bir kavram var duymadınız mı hiç?Kuaföre gidin maşa çektirmek istiyorum deyin,adam dümdüz yapıverir saçlarınızı.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: shapshal, 18 Ağustos 2004 13:40 tarihinde demiş ki: hmm.. bu ütü dediğin ne oluo tam olarak? bildiimiz ütüyü lank diye kafaya koymicaz heralde :D yok ula sac utusu bu. bole sacini tutam tutam alion o aletle sikistrip cekion isition flm fln takilion duzlesio utuledkce.. du rowenta flm sitesine girem de bi resim icin link araiyam. Biizm ark ole dandik bi marka aldi 7 de farkli basligi war. 70 milyn 10 taksit le aldi.
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hmm..peki bu maşa şeysi saça zarar vermez mi sıcak olduu için?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 annemlere falam sordum zarar verir onlar saça yine aralarından en iyisi fön çekmek dedi. fön de zarar veriomuş ama en zararsızıymış.?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 walla fon cekince yine de kabarmio mu azcik ? bnm saclar ztn duz oldugu icin bilmiorm. bi de bu sekil vermeyi kolaylastiran bisi . oyle salcam gitcek diosan we fon ile duz kaliosa gerek yok tabi. Ama az da olsa kabario diosan bu utu ile tariycan. bizim ark her gun kullaniio bisi olmuo valla memnun.
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 7 senedir sac uzatiyorum. Tavisye ? git berbere 1 e vurdur her yanini, sonraki 2 snee hic ugrama, her tarafi ayni olcude uzasin.favorilerini kendin duzenlersin, istedgiin olcuye gelince git duzelttir ve devamli o olcude birak. onun idinsa 1 ayda 1 gidip kirik aldiriyim sekilinde saclar onur billah uzamiyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 işte o en baştaki 1e vurdurma olayı can sıkıcı.. hayatımda bitek askere giderken öle bi model yapacam heralde..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bence biraz farklı olmaya bakın dümdüz uzatmanın bir tadı esprisi kalmadı artık... Her taraf da taçlı insanlarla dolup taşıyor... Mesela benim de saçlar uzun şu anda ama arkalar en semde james hetfield'ın Load zamanları hesabı, üst tarafsa öne doğru akşamları falan jöleliyorum jölesiz de gayet güzel oluyor, favorilerse öne doğru taranmış baya karışık anlatamam ki şimdi :P[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya ne güzel uzuyor saçlarınız, ben uzatamıyorum. saçlarım dalgalı biraz, jöle sürmeyince kötü oluyor uzatırken. her gün eşşek gibi jöle sürmek ve iki saat uğraşmak zorunda kalıyorum. ya insan içine çıkmıycam 3 sene uzucak kendi kendine, ya da uzatmıycağım hiç :([signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Beter ol :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya üstü hafif kısaltsak arkası uzasa çok mu kötü olur veya daha mı iyi olur nedir?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Öne çıkan mesajlar