Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç uzatmak konusunda berber yardımı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonunda bu sene 12 yıllık okul hayatım sona eriyo ve nisan-mayıs aylarından sonra saçlarımı uzatmaya karar verdim
yıllardır hep uzatmaya çalıştım ama mecburen kestirmiştim.

tabii uzatmak dediğim böyle at kuyrugu falan değil. sadece resimdekinden biraz daha uzatmak.

saçlarım şuan şu şekilde kemikli burnum ile birlikte görebilirsiniz :P
http://album.paticik.com/b/1460.jpg

benim düşündüğüm model biraz daha uzatıp hepsini geriye atmak tabi ortadan da ayrılıcak biraz.

herneyse ben sadede geleyim benim derdim ve de soracağım şeyler başka:

-berbere gidip düzelttirecekmiyim saçlarımı?
-düzelltireceksem ne diyeceğim adama?
-en son düzelt dedim saçlarımı küçük amerikan çocuklarının saçlarına benzetti korkuyorum :P
-düzelttirmeden olurmu? favoriler kendini aşarmı?

yardım ederseniz sevinirim :)

///edik:link yaptım resmi öhüm[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher

[Bu mesaj Black1ce tarafından 18 Ağustos 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hm bi kere uzatmıştım, şimdi yine aynı evredeyim
o berber konusu kıldır bikaç tavsiye verelim.

ilk aylarda elleşmeyeceksin 2-3 ay
sonra bi berberin yolunu tutacaksın zaten favoriler vs azmış olacak muhtemelen
onları toparlar
ondan sora saç kulaklara falan gelmeye başlar artık ayda veya 1,5 ayda bir gidersin düzelt abi dersin o da kırıkları falan alır

öyle düzelt diyince tavuğa çevirenler kalitesizdir
naptığını izle adamın çok kesiyosa kalk git :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:49 tarihinde demiş ki:
-berbere gidip düzelttirecekmiyim saçlarımı?
-düzelltireceksem ne diyeceğim adama?
-en son düzelt dedim saçlarımı küçük amerikan çocuklarının saçlarına benzetti korkuyorum :P
-düzelttirmeden olurmu? favoriler kendini aşarmı

şimdi başlayalım sırayla!

bize dediin şeyleri berbere sölersen heralde istediin gibi yapabilir..
berberi deiştirmekte fayda var
mutlaka düzelttir favoriler çoşuo!

benim saçlarımda senin kadar aynı tarz ayrıca geçen bi arkımın tavsiesiyle bi berbere gittim orda deişik bi model denediler bence sanada yakışır ztn tek farkımız resimden anladıım kadarıyla benim burnumun daha ufak olması:P
şimdi şöle oluyor model:
berber saçlarının arasından alıo öncelikle bide biyer kısa biyer uzun kesio(orantısızlık olmuo mrk etme) bölece saç tane tane gözüküo bencede hoş bi görüntü çıkıo ortaya resmim olsa koyardım ama malesef...
bu arada bence berbere diilde kuaföre git yani daha pro biyer olsun orda senin yüzünün şekline göre en güzel saç şeklini çıkartırlar!ha bide bu saç modelinde kulaın üzerine gelen saçlarda kesilmio çünkü saçın güzelliği böyle ortaya çıkıomuş!
bana ne tarafta oturduunu sölersen bi tavsiede bulunabilirm..
hadi kolay gelsin!(umarım yazdıımı şeyleri anlarsın çünkü bu saatte ben kendimde pek anlamıorm ne dediimi..)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...

[Bu mesaj Tyrael tarafından 18 Ağustos 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence esas problem senin berberde düşüncelirini daha ii anlatabilecein bi berber bulmalısın![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
valla bende öle demiştim önceleri ama sora çok pişman oldum önceden gitmeye karar vermediime:P
nese saç senin hocam ben en azından bi defa denemeni tavsie ederim![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
Okul bitti, Marttan beri saçlarımı kestirmiyorum. Martta da uzun sayılırdı zaten. Eh şu anda Omuzlarıma geliyor. Memnunum rahatım hiç Kuafoöre falan gitmedim abi nası uzatıyım şeklinde kasmadım. Aynen bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra hesabı[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
rica ederim yok olmuo öle hoş ben çok uzadıktan sora berberde gidesim yoksa koyuorum ya jileti nese...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
kuaföre git onlar daha iyi anlar berberlerden:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
ya benim saç da kıvırcık ve haliyle kabarıp duruo şimdi ben bunu iyice uzatsam ne kadar zamanda omuzlarıma düzgün şekilde iner ve nasıl bakım yapılır[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
shap senden bonus olur anca :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
ehuea ben de öle düşünüyorum ama bi umut :P[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
valla eet saçın omuzlarını inmesi için düzleştirmen lzm onunda vardı bi ismi ama ben bilemicem ark yaptırmıştı güzel olmuştu..ama sürekli yapmak gerekir heralde...
o senin sölediin işi ark denedi hergün adamın boyu uzadı yani..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
bi de zarar vermesin saçlara zart olmasın zurt olmasın :D
bonusu geçin ya ben isterim de isterim omzuma inmesini :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Mesaj tarihi:
adam hergün berbere mi gidiodu :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Mesaj tarihi:
eheh ne kadar aralıkla gittiini bilmiorm ama herhangi bi saç kestirme olayı olmayacaı için haftada 1 gitsen ii koyar gibime gelio..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
Uzun saç bakım ister özellikle uzattığında ister istemez jöleyi bırakman gerekecek doğal bir hal kazanacak iyi, besleyici bir şampuan ve 3 günde falan bir sıkı bir masaj lazım o saçlara... bir de berberin sırf kırıkları alsın ama sen bırakırsan o "para verdi çocujk şimdi kazıklandık demesin" mantığıyla kaptırır keser sen diyeceksin abi kesinlikle kısalsın istemiyorum diye o anlar... taç takmanı tavsiye ederim geriye yapacaksan ama yaz geçiyor modası da geçecektir.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Mesaj tarihi:
anti nin dediği berber olayına dikkat, bi kez harbiden başım yandı o işten.berberlerden soğudum.kendi bildiğini okuyan berberlerden uzak durun.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
  • Yeni Oluştur...