Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sonunda bu sene 12 yıllık okul hayatım sona eriyo ve nisan-mayıs aylarından sonra saçlarımı uzatmaya karar verdim yıllardır hep uzatmaya çalıştım ama mecburen kestirmiştim. tabii uzatmak dediğim böyle at kuyrugu falan değil. sadece resimdekinden biraz daha uzatmak. saçlarım şuan şu şekilde kemikli burnum ile birlikte görebilirsiniz :P http://album.paticik.com/b/1460.jpg benim düşündüğüm model biraz daha uzatıp hepsini geriye atmak tabi ortadan da ayrılıcak biraz. herneyse ben sadede geleyim benim derdim ve de soracağım şeyler başka: -berbere gidip düzelttirecekmiyim saçlarımı? -düzelltireceksem ne diyeceğim adama? -en son düzelt dedim saçlarımı küçük amerikan çocuklarının saçlarına benzetti korkuyorum :P -düzelttirmeden olurmu? favoriler kendini aşarmı? yardım ederseniz sevinirim :) ///edik:link yaptım resmi öhüm[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher [Bu mesaj Black1ce tarafından 18 Ağustos 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Elleşme ben de az kılsalt dedim arkaları adam kesti hepsini.. Böle kalsınalr[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hm bi kere uzatmıştım, şimdi yine aynı evredeyim o berber konusu kıldır bikaç tavsiye verelim. ilk aylarda elleşmeyeceksin 2-3 ay sonra bi berberin yolunu tutacaksın zaten favoriler vs azmış olacak muhtemelen onları toparlar ondan sora saç kulaklara falan gelmeye başlar artık ayda veya 1,5 ayda bir gidersin düzelt abi dersin o da kırıkları falan alır öyle düzelt diyince tavuğa çevirenler kalitesizdir naptığını izle adamın çok kesiyosa kalk git :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:49 tarihinde demiş ki: -berbere gidip düzelttirecekmiyim saçlarımı? -düzelltireceksem ne diyeceğim adama? -en son düzelt dedim saçlarımı küçük amerikan çocuklarının saçlarına benzetti korkuyorum :P -düzelttirmeden olurmu? favoriler kendini aşarmı şimdi başlayalım sırayla! bize dediin şeyleri berbere sölersen heralde istediin gibi yapabilir.. berberi deiştirmekte fayda var mutlaka düzelttir favoriler çoşuo! benim saçlarımda senin kadar aynı tarz ayrıca geçen bi arkımın tavsiesiyle bi berbere gittim orda deişik bi model denediler bence sanada yakışır ztn tek farkımız resimden anladıım kadarıyla benim burnumun daha ufak olması:P şimdi şöle oluyor model: berber saçlarının arasından alıo öncelikle bide biyer kısa biyer uzun kesio(orantısızlık olmuo mrk etme) bölece saç tane tane gözüküo bencede hoş bi görüntü çıkıo ortaya resmim olsa koyardım ama malesef... bu arada bence berbere diilde kuaföre git yani daha pro biyer olsun orda senin yüzünün şekline göre en güzel saç şeklini çıkartırlar!ha bide bu saç modelinde kulaın üzerine gelen saçlarda kesilmio çünkü saçın güzelliği böyle ortaya çıkıomuş! bana ne tarafta oturduunu sölersen bi tavsiede bulunabilirm.. hadi kolay gelsin!(umarım yazdıımı şeyleri anlarsın çünkü bu saatte ben kendimde pek anlamıorm ne dediimi..)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... [Bu mesaj Tyrael tarafından 18 Ağustos 2004 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ama geçen sefer uzattıgımı söylememiştim öyle bişey var tabii ama içimde kalmıştı o tavuk halim (fino mu desem yada) :) uzatıyorum diyip düşündüğüm modeli anlatsam sadece favorileri falan düzelt desem olurmu acaba yine finoya dönmekten korkuyorum o kadar uzat uzat ?[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bence esas problem senin berberde düşüncelirini daha ii anlatabilecein bi berber bulmalısın![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Tyrael, 18 Ağustos 2004 01:58 tarihinde demiş ki: bu arada bence berbere diilde kuaföre git yani daha pro biyer olsun orda senin yüzünün şekline göre en güzel saç şeklini çıkartırlar! bi kaç arkda kuafor dedi de beni bozar kuafor :P biri görür falan almıyım ben ehe[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 valla bende öle demiştim önceleri ama sora çok pişman oldum önceden gitmeye karar vermediime:P nese saç senin hocam ben en azından bi defa denemeni tavsie ederim![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Okul bitti, Marttan beri saçlarımı kestirmiyorum. Martta da uzun sayılırdı zaten. Eh şu anda Omuzlarıma geliyor. Memnunum rahatım hiç Kuafoöre falan gitmedim abi nası uzatıyım şeklinde kasmadım. Aynen bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra hesabı[signature][hline] The Truth is out There
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 benim favoriler kendini aşıyo kulaklarımın üstüne falan çıkıyo ama sırf onun için de berbere gidilirmi ki? başka ne yapıyo berber düzeltirken favori dışında?[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 problem sırf favoriyse uraşma berberle fln traş makinesi edin bitane![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 evet aslında tek derdim favoriler ama iyi fikir verdin makine alayım tabii ya ben onları makasla kesmeye çalışıyodum deli gibi olmuyodu haliyle :)[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 rica ederim yok olmuo öle hoş ben çok uzadıktan sora berberde gidesim yoksa koyuorum ya jileti nese...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kuaföre git onlar daha iyi anlar berberlerden:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya benim saç da kıvırcık ve haliyle kabarıp duruo şimdi ben bunu iyice uzatsam ne kadar zamanda omuzlarıma düzgün şekilde iner ve nasıl bakım yapılır[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 shap senden bonus olur anca :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ehuea ben de öle düşünüyorum ama bi umut :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 valla eet saçın omuzlarını inmesi için düzleştirmen lzm onunda vardı bi ismi ama ben bilemicem ark yaptırmıştı güzel olmuştu..ama sürekli yapmak gerekir heralde... o senin sölediin işi ark denedi hergün adamın boyu uzadı yani..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bi de zarar vermesin saçlara zart olmasın zurt olmasın :D bonusu geçin ya ben isterim de isterim omzuma inmesini :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yok ya saça zarar söz konusu deil cebe zarar bahsettiim:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 adam hergün berbere mi gidiodu :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 eheh ne kadar aralıkla gittiini bilmiorm ama herhangi bi saç kestirme olayı olmayacaı için haftada 1 gitsen ii koyar gibime gelio..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 çok uzadı saçlar ya..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?arkada$: herşeyiöarghhh
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Uzun saç bakım ister özellikle uzattığında ister istemez jöleyi bırakman gerekecek doğal bir hal kazanacak iyi, besleyici bir şampuan ve 3 günde falan bir sıkı bir masaj lazım o saçlara... bir de berberin sırf kırıkları alsın ama sen bırakırsan o "para verdi çocujk şimdi kazıklandık demesin" mantığıyla kaptırır keser sen diyeceksin abi kesinlikle kısalsın istemiyorum diye o anlar... taç takmanı tavsiye ederim geriye yapacaksan ama yaz geçiyor modası da geçecektir.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen?
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 anti nin dediği berber olayına dikkat, bi kez harbiden başım yandı o işten.berberlerden soğudum.kendi bildiğini okuyan berberlerden uzak durun.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Öne çıkan mesajlar