Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Galaxies 14 günlük trial versiyonu oynayan?

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Ben şu an indiriyorum 2 gb hayvan gibi 12 saat oldu 128 adsl le daha 3 te 2 si inmedi denebilir. Ama asıl sormak istediğim bu trial versiyondan edinen var mı. Yani şifremizi vs nasıl alacaz. 2 hafta bitince parayla devam edecek mi yoksa ömrü mü o kadar? Bir yardım bir yordam???[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Sosyal ağlarda paylaş

account activasion ettikten sonra istersen aylık ücretle devam edebiliyorsun yani, iyi güzel o zaman. Peki ben bitirmek istiyorsam, gelip bana soruyor mu veya ver ulan kredi kartını diyor di mi?[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
preas, 18 Ağustos 2004 12:17 tarihinde demiş ki:
Omru o kadar degil trial sonrasi subscription uzatarak oyuna devam ediyorsun bildigim kadariyla

Yani aynı cdkeyden devam edebiliyozmu?Şunun için sordum ben box aldım cdkey kullanılıyo dedi değiştirmeye gitcem neyse bunu geçelim trial için cdkeyi aldım ağustos sonunda bunu kesin uzatabiliyormuyuz yani boxtan çıkan cdkey gibimi kullanıyoruz?[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...