reddiye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Sitesine baktım da 3.40 da sefer görünmüyor 00.40 02.40 04.40 05.40 06.40 07.40... gibi gidiyor aceba sitesi güncellenmedi mi yoksa böyle mi uçak 6da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 riske etme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Metronun var mıdır gece seferi metroda başladı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 metro tur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Dartanian said: Metronun var mıdır gece seferi metroda başladı diye biliyorum yok metro bitiyor 12de ama o metro gerçekten açıldımı havalimanına giden halkapınardan kalkıyormuş hiç duymadım ne ara yaptılarda birleştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bir dakika, havaalanına metro mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yok be yaw, 2022 de fln iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hayır metro durağından otobüs var, riske etme 2.40a bin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bornovadan saat başı helikopter kalkıyo ona bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 reddiye said: bir dakika, havaalanına metro mu var ? Cumaovası-Alsancak arasında metro seferleri 30 ağustosta başladı.(cumaovası havaalanının orası değil mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 izmir metro nun sitesi ne kadar gerizekalıymış ya. Bi büyük resmini göremedim şunun http://www.izmirmetro.com.tr/UserFiles/image/acilis_6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar