Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Acaba Ben Nasıl Türkçe Karakter Ekleyebilrim sphere 55i ye[hline]<<<<>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Türkçe karakter ekleyemezsin.55i versionunda Türkçe karakterler yalnızca Windows 2000 NT Server yada Windows XP'de çalışıyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 heuhe benimki xp gayet rahat ve guzel türkçe gelimeler kullaniliyor :) bu arada selam owner vede gene yardım severliyini on plana cikariorsuns eni cok takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Teşekkür ederim. Görevim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erujum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Saol Simdi Bi yerden Xp bulayım ben ya ben ciddi ciddi scripterliik ve developerliik yapıom eğer bi iş varsa falan yardımcı olurum Su an www.istiaron.com Istiaron Uo shardda developeriim daha acılmadı ama acılcak ve kendi serverimi yapıom gecenlerde bi boot virusu 5 aylık serverimi yedi simdi tekrar yapmak zorundayım allah Sabır Versin Bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Yukardaki Mesaj Benim Yanlışlıkla Erujum accountundan gonderdim Sorry :([hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Icq'a bak valla ortalık seyi gibi herkese script yazıom :lol:[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar