gecko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 tekirdağ sıcağında saatlerce arabada yolculuk etmek çok fenaymış şu an beni görseniz karaciğerim bozuk sanırsınız yanıyooooooooooooooooooooooom özet : gülsuyu(tu)
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gecko said: tekirdağ sıcağında saatlerce arabada yolculuk etmek çok fenaymış şu an beni görseniz karaciğerim bozuk sanırsınız yanıyooooooooooooooooooooooom özet : gülsuyu(tu) arabayi sen kullanmiyosun dimi :(
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 olitere said: adam liseyi yeni bitirdi ağır küfür ettin, düşmana denmez öle
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ufff samsun püfür püfür, nasıl güzel nasıl güzel :)
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gecko said: tekirdağ sıcağında saatlerce arabada yolculuk etmek çok fenaymış şu an beni görseniz karaciğerim bozuk sanırsınız yanıyooooooooooooooooooooooom özet : gülsuyu(tu) oha günümüz tamamen aynı geçmiş.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 gecko senin lise devlet miydi yoksa özel mi?
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 İzmir sıcağı ya da Antalya sıcağı tamam da Tekirdağ sıcağı derken, iki üç cümleyle açıklamak lazımdı sanki =/
Öne çıkan mesajlar