Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorunum var..

Mithgor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yenildiğim çoğu oyunda oyunun grafiklerinde hep baya üstte giderken birden düşüp yeniliyorum.
replayları izlediğimde "burda dalsam alırmışım" "burda devam etsem bitermiş" diyorum.
ama hakketten öyle mi?
bir replay yolluyorum.
rica etsem yorumlayıp tavsiyelerde bulunurmusunuz?
bu arada silverdayım 4wg çalışıyorum. en azından platinium'a geçene kadar 4wg'yi kusursuza yakın oynamak istiyorum.

http://rapidshare.com/files/416823137/sorunnnn.SC2Replay
http://www.dosya.tc/file/YX4Nkm/sorunnnn.rar.html

rapidden 10 kere indirilebiliyor o yüzden diğer linki de ekledim.
diğeri rar şeklinde. rapid direk replay halinde.

yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

daha oyunun ilk dakikasındayım da, 3 işçiyi madene yollamayı başaramamışsın :D
bi bakiyim de gözüme çarpanları söylerim, gerçi protoss oynamıyorum ama olsun.

izledim şimdi tamamını, öncelikle işçi basmayı aksatma. ikincisi, microyla ilgili biraz problem var gibi geldi bana, mesela stimli marine marauderın önünde bütün adamlarını yürüttün saldıracağına veya en azından kaçacağına. gerçi microyu zamanla halledersin.

oyunu kaybettiğin yer de adamın ordusunu yok edip beklemen, o arada mesela tank koydu kapıya savunmak için. hani saldırmasan bile bu fırsattan yararlanıp expo alman gerekiyordu tam orada.

ha, bir de scouting önemli, bi observerın olsa terran'ın baseinde saldırsam mı saldırmasam mı daha rahat karar verebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

20sn durdu o işçiler orada :P

Ben de silverdayım ama şunları söyleyebilirim,

Adam mm + tank geliyor, sen inatla stalker basıyorsun. O marauderlar stalkerları çıtır çıtır yer, ki yediler de. Immortalla destekleyebilirsin ordunu.

Scout, evet çok önemli.

Bir de işte scout etmediğinden oluyor gerçi ama; adam mm + tank spamlarken sen de 4 tane void ray çıkartıp arkadan dolaştırsan o işçilerini alsan adam rahat 5dk toparlanamaz. Zaten marauder ağırlıklı ordusu o 4 tane void ray oyunu bile alır.

Macronu baya bir geliştirmen lazım, exp almakta çok geciktin, oyun boyu bariz bir şekilde income'un yetersizdi. Halbuki herşeyi aynı şekilde yapsan ama exp alıp 8 wg kullansan 4 yerine, çok şey farkederdi.

Son olarak çok güzel, savaş alanına pylon dikmişsin ama o pylonlar orada süs olsun diye durdular. WG'lerinin cdsi dolduktan sonra 30sn falan unit basmadın durdu öylece gateler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...