oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 aklıma söle bise geldi oyun kurgusu olarak bi mantıksızlık varmı bilemicem varsa söyleyin toparlanabilecek gibiyse toplayalım oynansın 12 kişi topluyoruz bunların 4 mayfa yada her neyse artık geri kalanında vatandas oluyor (mayfayda yada vatandasda ek özellikler olabilir ) oyuna rasgele birisi secerek baslıyoruz o kişinin elinde bir sopa tuttugunu düşünün bunu kime isterse ona veriyor ama sonra ölüyor verdigi kişide daha sonra sopayı baskasına veriyor ve bu sekilde gidiyor sonunda kim ayakta kalır ise o kazanıyor görüşleri bekliyorum güncelleme:yazdıklarım bana biraz karısık geldi yani sopayı alan aslında ölmüş oluyor ama giderken kimide götürrecegini seciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ahahaha oldun:D dm sen mi olcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sen olcaksan ben varim ustteki de benim kardesin accden yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ee kuralı filan yokmu bu olayın? istediğime veririm sopayı ölür. mafya/insan olmasına ne gerek var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tmm iste vatandas kimin mayfa oldugunu bulmaya calisacak dierleri ikna etmeye caliscak mayfada sasirmatmak icin kendi adamini da vurabilir yada direk vatandasida yani ayni konsept ama oybirligine gerek yok zaten sopayi verdin mi olmus oluyorsun oyundan cikiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar