Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Memphisi tebrik ederim. Şampiyonluğu benden daha çok hak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Desu said: final maçını kaçıranlar varsa www.ustream.tv/channel/berzerger kayıt yaptım aşağıdaki videos kısmından yayını izleyebilirler. Abi en iyi falansın galiba sen ya, bitanesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 @Desu; Çok makbule geçti. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 3.cüsünüde yapsakya bunun cuma günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ses çıkmadı huundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yapalım cuma'ya. yarın açarız başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Peo yapalım yapmasına da 1 günü aşınca turnuva yalan oluyor onu anladım ben. Yani final maçı başka zamana sarkınca tadı tuzu bitiyor olayın. Single Elimination da saçma sistem. Double çok zaman alıyor. Seri başı sistemine geçsek bir şekilde daha mantıklı olur bence. Hem bir gün içerisinde turnuvayı bitiririz hem de high level adamlar birbirini elemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 öyle yapacaz zaten. bi de katılımcı sayısı da belirtmiyoruz bu sefer. en fazla 16 kişi diyoruz, başlama saatinde kaç kişi varsa ona göre bir sistem uydurup goluyoruz da vakit bulamadım şu aralar. akşama açayım bari, az sabredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 adımı direk finale yazın nasılsa müptelası oldum, yormayın beni diger maclarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Memphis said: adımı direk finale yazın nasılsa müptelası oldum, yormayın beni diger maclarla Küçük eniştenin adını losers finaline yazın bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar