Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ilk maçta diamond 18.'si ile oynadım. doğal olarak 2-0 gg.. losers' da şansım olur diyodum orda da diamond 16.'sı geledi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 TD)Pentagram said: memph sen bu lige kayıt yaptırdınmı kayıtı kapatıcaz cunku yok yapmadım, belli deil oynarmıyım oynamazmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 70 oyuncuyu tamamlayınca kayıdı durdurmak zorundayız abi haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Güzel bir tecrübe oldu bu turnuva benim için.. Halucination ne deli bir skillmiş onu öğrendim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahah Memph akti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi her mactan once cikarma su korelileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 off yarın sabah iş var ama süper maç oluyo şu anda. oyman vs spartacus.. edit: oyman aldı. valla bi ara spartacus alıcak demiştim 2. oyunda ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shair Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 gz oyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mithgor said: off yarın sabah iş var ama süper maç oluyo şu anda. oyman vs spartacus.. edit: oyman aldı. valla bi ara spartacus alıcak demiştim 2. oyunda ama.. Ayıp ya banlandıra banlandıra anlatıyor. :( Ah ttnet ayda 45 tl yi tıkır tıkır al ama bizi böyle mahrum et. Adalet mi bu... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 memphis vs oyman finali bugün 23:30'a ertelendi. yarın desu'nun kanalından izleyebilirsiniz. bundan sonrası için turnuvanın ilk turunda elenenleri kaybedenler grubuna almayalım derim. bundan sonraki turnuvaların tek geceye sığması için aklıma gelen en iyi çözüm bu. kötü yönü torba uygulamasına geçmemiz gerekebilir. laddera göre puanı az olanlar turnuvaya katılmadan önce eleme turu oynayabilir. itirazı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yarı invitational olsun işte, turnuvadan bir gün önce eleme olur 16 kişi katılır turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ilk 3 maçlar tek maç olarak oynansın, çeyrek yarı final ve final 3 maç olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Maç sayısı önemli değilki, zaten maç başlayana kadar 2 maçlık süre geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Shair said: gz oyman Saol shair. Yarın 2 tane bo3 almam gerek. İşim zor. İsteyenler için rep pack. http://rapidshare.com/files/418318387/oyman_rep_pack.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 huun said: memphis vs oyman finali bugün 23:30'a ertelendi. yarın desu'nun kanalından izleyebilirsiniz. bundan sonrası için turnuvanın ilk turunda elenenleri kaybedenler grubuna almayalım derim. bundan sonraki turnuvaların tek geceye sığması için aklıma gelen en iyi çözüm bu. kötü yönü torba uygulamasına geçmemiz gerekebilir. laddera göre puanı az olanlar turnuvaya katılmadan önce eleme turu oynayabilir. itirazı olan? 16kişi olursa 4 adet en yüksek puanlı seri başı olur ve 4 gruba bunlar yayılır. Kalan oyuncular kurayla gruplara yerleştirilir. ilk2ler gruptan çıkar ve tek maç üzerinden oynanır. Kalan 8 kişiyle double elemination olur. Örnek: ahmet , mehmet , can , cem seri başları. A - B - C - D gruplarına farklı olarak atanırlar. Diğer 3er oyuncu kurayla belirlenir ve gruplardan ilk2ler bir üste tura çıkar. Tek maç üzerinden oynanan gruplar sonrası bo3 ve double eleminasyona geçilir. Eşleşmelerde şöyle olabilir. Sol taraf A1 vs C2 galibi vs B1 vs D2 galibi Sağ Taraf C1 vs A2 galibi vs D1 vs B2 galibi Ardından yarı final ve finaller oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 huun said: memphis vs oyman finali bugün 23:30'a ertelendi. yarın desu'nun kanalından izleyebilirsiniz. bundan sonrası için turnuvanın ilk turunda elenenleri kaybedenler grubuna almayalım derim. bundan sonraki turnuvaların tek geceye sığması için aklıma gelen en iyi çözüm bu. kötü yönü torba uygulamasına geçmemiz gerekebilir. laddera göre puanı az olanlar turnuvaya katılmadan önce eleme turu oynayabilir. itirazı olan? bence bu sistem, benim gibi çabuk kaybedicekleri turnuvaya daha çok bağlıyor. ama şöyle bir sistem de güzel olabilir; ladder'da diamondda olanlar ya da artık katılanlara göre işte bir üst torba yapılır. bu üst torbadakiler ilk tura katılmaz ve dediğin gibi ilk turda elenenler losers' a katılamaz. bir nevi ön eleme. Bu ön eleme de saat 8 değil de 7'de başlarsa (ama hakketten 7'de gecikmeler yüzünden baya zaman kaybediyoruz) yetiştiririz diye düşünüyorum. Bu sistemde önemli olan ön elemede üst sıra oyuncuların yer almaması. bu arada bu saatte beni şantiyeye getiren patrona saygılar.. hhrrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 huun said: memphis vs oyman finali bugün 23:30'a ertelendi. yarın desu'nun kanalından izleyebilirsiniz. bundan sonrası için turnuvanın ilk turunda elenenleri kaybedenler grubuna almayalım derim. bundan sonraki turnuvaların tek geceye sığması için aklıma gelen en iyi çözüm bu. kötü yönü torba uygulamasına geçmemiz gerekebilir. laddera göre puanı az olanlar turnuvaya katılmadan önce eleme turu oynayabilir. itirazı olan? Bu bence o yenilen oyuncuların kendini geliştirmesini engelleyecektir bir nevi. Zaten preliminary maçlarından devam edenlerle elenenlerin kendi arasında maç yapmaları aynı anda olduğu için bu tür bir uygulama zaman kazandırmaz muhtemelen. İlk 2 ya da 3 turu 1 maç üzerinden sonrakileri 3 maç, finali 5 maç üzerinden yapmak daha iyi bir yöntem olur sanki. Bilen varsa eğer Doberman diye biri sürekli turnuva düzenliyor böyle, şuana kadar üstte bahsettiğim sistemle hiçbir turnuva 2 saatten fazla sürmedi. Hem böylece daha çok oyuncuya karşı oynama ve tanışmaya fırsat bulmuş olur oyuncular, ki hele ben forumda yeni olduğum için aslında biraz onun için katıldım denebilir :) Ya da illa ki double elemination olmayacaksa grup sistemi kullanılabilir birisi bahsetmişti sanırım, 4erli 4 grup kurulsa A,B,C,D şeklinde, A1-B2,A2-B1 vs şeklinde eşleştirmeler yapılabilir, grup maçları tek maç üzerinden, sonrakiler best of 3 şeklinde oynanabilir. Epey kısaltır bu da turnuva süresini. Challonge'da buna benzer bir gruplama göremedim yalnız, takip etmesi zor olabilir o sebeple.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ben biraz gecikicem, 11:30 da bjk macı biticek sonra arkadasa gidicem, arabayla 20dk lık bi yolum var, 20dk gecikme payı yani 12:10-15 gibi gelirim die tahmin ediyorum desu size izleticek bisiler bulur heralde gecikme icin sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Memphis said: ben biraz gecikicem, 11:30 da bjk macı biticek sonra arkadasa gidicem, arabayla 20dk lık bi yolum var, 20dk gecikme payı yani 12:10-15 gibi gelirim die tahmin ediyorum desu size izleticek bisiler bulur heralde gecikme icin sory Ankaragücü yenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ben her iki maçı da 2-0 kaybettim sonra fener 2-0 yenilince üzülüyorum.. önce kendimi geliştirmem lazım :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 final baslamadan yazında buraya streamden seyredelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://www.ustream.tv/channel/berzerger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi deliricem 3 saniyede bir duruyor bende stream. java update ve flash player update yaptım hem chrome'da hem explorer'da denedim. 4mb internet var internetten kaynaklanan bir problem gibi görünmüyor ya nedendir var mı bileni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 memph'in microsu süper ötesi.. 1-1 şu anda ama 3. maçı da memph alıcak gibi. ve aldı.. şampiyon memph.. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 final maçını kaçıranlar varsa www.ustream.tv/channel/berzerger kayıt yaptım aşağıdaki videos kısmından yayını izleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar