ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 DareJedi said: Ikili tartismalardan uzak dururum genellikle ama atilan kisi zames degildi :) O zaten aylardir kendi topraklarinda yasiyo 6 acc ile 6 ayda sanirim 60milyar fln harcamistir :) Konuyla alakalı tek bir şey bile bilmiyor ama savunmaya geçmiş arkadaş. Enteresan yahu! Bi de ruh hastası ben oluyorum niyeyse!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 megetege said: bir kere, ben "mesaj yaz"a basıp mesajı gönderene kadar biri yazacağını yazıp benden önce göndermişti. benim kime yazdığım belli olmamıştı pek. o günden beri mümkün mertebe alıntı yazıp mesaj gönderirim. işimi sağlama almak içinde böle yapmaya devam ederim sanırsam :) yinede sağol. bir şey daha öğrenmiş oldum. @blablabla diyebilirsin alıntı yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ne kan davaniz varmis bitmedi gitti = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Forum PVP Rullaz! asdasdadasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ZamestianHan said: Forum PVP Rullaz! Hehe tam oturmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Hastadam said: @blablabla diyebilirsin alıntı yerine :D Alıntıya basıp cevabı yazmak daha kolayıma geliyor, mesaj yaza basıp birde kime yazdığımı belirtmekten. Yinede sağol tavsiyelerin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar