_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 şöyle bir anket yapalım da noobları görüp onlarla oynamayalım dedim. bi yandan da diamondlar hava atıp epeen boostlarlar ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 1v1 de silverda 2v2 de golddayım nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sanirim 1vs1 icin yapilmis bir anket yani ben öyle anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 evet ya 1v1 içindi de, belirtmek gelmedi aklıma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 1 haftadır Rank 1 bronzedayım. Önüme geleni yeniyorum ama atmadı hala gerizekalı ladder bir üst lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Silverin gediklisiyim, 91-91 skorum var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 valla 182 oyun oynayıp da hala silver da olmak da bir başarı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 WC 3 campaingini bitirdiğimden beri ilk kez rts oynuyorum olsun o kadar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Amma diamond varmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Diamondun üstü bir lig açılması lazım. Yakında herkes diamond olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 katılıyorum oymana, simdi oyundan anlamyan biri gelse baksa, harrisde diamond memphisde, sanıcaklar aynı seviyede oyuncular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hakikaten ha sen nasıl harrisle aynı ligte olabiliyorsun ki? adam bariz çok daha iyi senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Biz 3v3 bronzedayız ama hep diamondlarla eşleşip yeniyoruz o nasıl oluyor peki sadasfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 3v diamond adamlar da i go air" i go tower diye geziyorlar ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben golddayim. Fakat gercekten anlamadigim bir durum var goldda rank1'dim son biraktigimda ve 4 mac yendim arka arkaya ve hepsi platinium adamlardi ve inatla atlattirmiyor beni platiniuma nie bole? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Behlul said: 3v diamond adamlar da i go air" i go tower diye geziyorlar ortada Şöyle hava cıkcak kadar uzayan oyun sayımız 2dir 3tür. Genelde tier 1 unit basıp harrasa gidiyoruz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Vingthor said: ben golddayim. Fakat gercekten anlamadigim bir durum var goldda rank1'dim son biraktigimda ve 4 mac yendim arka arkaya ve hepsi platinium adamlardi ve inatla atlattirmiyor beni platiniuma nie bole? Kendi division'da ilk 5'teysen genelde üst liglerle oynatmaya başlıyor. Üst liglerle oynamaya başladıysan ve biraz biraz kazanıyorsan bil ki lig atladın. Bana hep böyle oldu çünkü. O üst liglerdekilerle yaptığın maçlara göre üst ligde kaçıncı başlayacağın belirleniyor çünkü ben her lig atlayışımda 1. olarak başladım. Taa bronze'dan başladım ve benim gözlemlerim bu şekilde. Çünkü üst lige atarken yeni açılmış bir division'a atıyor. Yani sen şu an yeni division açılmasını bekliyorsun denebilir. Tamamiyle kendi gözlemim olup, kendi lig atlamalarım dışında hiçbir bilimsel veriye dayanmamaktadır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 deacon'un anlattıgı gibi oluyor evet. eskiden millet patır kütür atlıyordu falan lig. artık yeni division açıldıkça geçiliyor platine diamond'a. ondan bekletiyor biraz. ben de plating ve diamond'a atlarken kendi ligimde 1. iken 7-8win 1-2 loss dan sonra atladım, yeni lige geçince de ilk 10 içindeydim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben de platinumdayım diamond'dakilere teams even falan diyo o yüzden mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 +7-8 win streakte bile hiç slightly favored bile görmedim ben ya.matchmaking at its best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Diamond dayım ama yakın zaman içinde plata düşmem olası. %100 oranla bütün protoss 4 gate pushlarında yeniliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 placementi anca bitirdim golt a atti, iyidir silve rbekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 nevayeshirazi said: Diamond dayım ama yakın zaman içinde plata düşmem olası. %100 oranla bütün protoss 4 gate pushlarında yeniliyorum. welcome to the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 golddayim ama %65 ratio ve hep favoredları dövüyorum hala atmadi platine felan o yenilgiler de terran öğrenirken mal gibi custom oynamamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar