huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Viktor said: bir daha once kendi base imi korumayi ve kendime aisri guvenmemeyi ogrencem bw ile ilgili sittin sene önce bununla ilgili istatistiki bir çalışma vardı. 1v1'de her zaman üssüne öncelik vereceksin, 2v2'de her zaman ortağına yardıma gideceksin rakibe gitmek yerine. tabii duruma göre değişir; ama bariz üstünlük getirmeyeceğini düşündüğün zamanlarda bunu yapmakta fayda var.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 sinir olduğum şeylerden biri de o, baya bişeye nerdrage ve qq yapıyorum gerçi de. ben adama dalıcam tam, adam da gidiyo benim base'e dalıyo en son kimin binası kalırsa kazanıyo. öyle olmasa bile sen dalayım derken geri dönmüyosun ve adam daha çok zarar veriyo avantajlı durumdayken bile vs. zaten artık adamın da bana girdiğini görürsem scvleri alıp haritanın her bi köşesine bina yapıyorum lol
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 2v2 yaparken,rakibin birine rush yapmak adamın çıkması,sc 1 alışkanlığı o üstten çıkmak diğerine dalmak fakat takım arkadaşım birşey yapmadığı için zealotlarımı kayıp etmek,üstünde adamın o çıkan ally üstünden çıkartığı ordu ile bizi yenmesi paha biçilmez
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 az once campaignde bi gorev daha bitirdim.
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 az önce böyle bi şey oldu http://us.battle.net/sc2/en/profile/966826/1/Pennoyer/
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 her turnuvada kolay kolay şeyleri yemekten gına geldi ya bu seferde proxy all in yaptı herif dünde zerg götlük yapmıştı çiz yapcam lan bende bundan sonra
Sage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Helionla dronelineını mahvettikten sonra oyundan düşmek ve o surrender windowu açıkken alttaki helion portresinin facepalm yapması.. priceless..
Desu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Tyrannus said: az önce böyle bi şey oldu http://us.battle.net/sc2/en/profile/966826/1/Pennoyer/ her oyun sadece işçi rush yapan bi herifti 1 hafta öcne filan 1500 dü wini sonunda başarmış. işçi rush tutmayınca çıkıyo hemen oyundan ama lig bronze oldugundan yiyenler de var bütün oyunları max 2 dk sürüyor
Sage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Of 2 bin dolar kazandı :D. Fayth TL.Netten solo zen mastera kimsenin 6 ay içinde ulaşamayacağını iddaa ediodu ödül olarak 2 bin dolar koymuştu ahahah Ah neyse cheesing yasakmış iddaada :p
screwy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 dun xunn un oynadıgı macı anlatsak surda herkes kanser olur onun icin kendimiz saklyoruz.. simdilik :P
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 şimdi base trade oldu bende 1 zealot 1 stalker adamda 2 barracks factory var, baska biseyi yok cikmiyor adi inat testimi yapcaz simdi
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 açtım ghost in the shell 2 izliyodum, çıktı basiretsiz karaktersiz terran motoko sayesinde 40 puan ohh
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 3 oyun attım terranla, 3 oyunda aynı taktik. Oyun başı 6 scv'den 1ini oldürüp, CC'ye load ettim. Sonra CC'yi haritanın tam köşesindeki blind spota yolladım ve "snytax error:124 player out of the sync" yazdım. 3 oyunda da adamlar bulamadı beni kandılar, surrender edip puanlarımı çatır çatır aldım. Hatta elemanın teki sıkıntıdan simcity gibi oynamaya başlamıştı, supply depotlarla haritaya devasa bir şekilde LOL filan yazdı. Ota boka heryere CC kurdu, sonra 40 BC basıp kurduğu CC'leri pattlattı. Kendi çapında eğlendi 1 saat boyunca. Beni de bekletti boşuna. Ve ligimden dolayı bu 3 oyuncu da platinium'du. Cheese dediğin böyle olur. Bıktım lan aptalca balans düzeni yüzünden oynarken sinir olmaya. Terran puştluk yapmakta da OP cidden :D Diamond olana kadar böyle devam.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bunu annem bile biliyor artık be oğlum yeme bunu gerizekalı herif köşeye uçmuştur diyor
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 demek ki herkes annen kadar zeki değil hala yiyen çok
screwy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 deathwarrior bi an yazdıklarını okuyunca oyunculugumdan utandım.. sora bi anda gecti.. o ne bea
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 baya önce forumlarda yer alan bir yazının uygulaması
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bana da yaptılar onu böle gayet güzel sanki karşımda adam varmış gibi kuruldum. sonra vikignlerimi bastım yolladım 4 bi köşeye yok ettim command centerını , beleş win oldu.
Sage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Az önce sırf roach basıp hepsini ravenlı ordumun altına burrow ederek kaybeden bir zerg tarafından flame yedim ve ignorelandım.. True story :) Bonus http://img829.imageshack.us/img829/2151/motivator0692f5af5e28e8.jpg
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 dün akşam 2v2 kastık saatlerce . daha önce 5 maç atmış 3 yenmiş 2 yenilmiş gold'a yerleştirilmiştik. dün gece 20 win 5 loss yaptık, 800 900 puanlı 2v2 diamond 2. 5. leri bi 5 tane kadar daha diamond lig top 10'u team yendik. 800 puan olduk ama hala gold lig deyiz O.o
loplop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ya birini atıp oraya koymak yerine yeni lig açıp öyle dağıtım yapıyor sanırım sistem diamonda girmesi gereken 100 kişi beklicez sanırım
screwy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 BaaL said: dün akşam 2v2 kastık saatlerce . daha önce 5 maç atmış 3 yenmiş 2 yenilmiş gold'a yerleştirilmiştik. dün gece 20 win 5 loss yaptık, 800 900 puanlı 2v2 diamond 2. 5. leri bi 5 tane kadar daha diamond lig top 10'u team yendik. 800 puan olduk ama hala gold lig deyiz O.osu sistemi ben de bi turlu anlayamıyorum dun gece oturduk xunn ben spidee sırayla oynayıp birbirimize eksiklerimizi soyluyoruz.. ben bronzedayım bi ara streak e basladım 12 mac win streak totalde 14-2 yaptım gece boyunca hala bronze da oturuyorum.. xunn a burda sevgilerimi yollyorum arkamdan pylon probe O PROBE NIE CALISMIYO LAN die bagırmasa arkamdan olmazdı tabi boyle streakler :P
Öne çıkan mesajlar