Crysis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ultima oynamayalı 2 yıl kadar oldu(5. bırakışım falan heralde) tekrar oynamak istiyorum, şöyle doğru düzgün, warlock-mage-warrior dengesinin adamakıllı kurulduğu, phsi açık veya pvp serverı, bağlantı sorunları olmayan, aksiyon yapmak için yeterli insan bulunabilen bugsız, rahat bir server arıyorum. sphere oyuncusuyum ama runuo da deneyebilirim. Öyle bir türk serverı bugüne kadar asla olmadı ama hiç değilse bu kriterlere en yakın bulduğunuz serverı tavsiye edebilir misiniz? olmazsa lag sorunu yoksa yabancı bir serverda da oynayabilirim
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 niye kimse iplemedi lan beni adasd
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi çünkü oynayabileceğin server yok anla.
Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Nebula güzel ama action bakımından çok dengeli diyemem en azından şöyle açıklıyım Warlock serverda çok az var çünkü gerçekten skill cap'ini ayarlamak için çok önemli şeyleri feda ediyosun. Tek başına pvp yapmak istiyosan sürekli Pk'lar tarafından tuzaklara çekiliyorsun ^^. Ama guild olarak pvp'si zevkli sanırım hiç denemedim ama çoğu zaman görüyorum şehirde orada burada hurra diye birbirine dalan guild memberlarını.
Zigzag Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Tabi niye kesmesin keser biçer sonrada Hannibal Lector gibi yer oh miss...
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Nebulaya falan gelmeyin yetersiz serverı 200+ player olunca lagdan oynıyamazsın zırt pırt patlar teknik arıza vardı giderdik derler ertesi gün yine patlar falan hiç boşuna uğraşmayın yazın 3 ay kapalı kaldı server açılınca sandık ki süper şeyler bizi bekliyo ne sistemlere ayar çekmişler ne serverı yenilemişler pat yine göçtü açtılar yine göçtü açtılar yine göçtü hala da kapalı vaktinize yazık. Runuo serverlarını bilmem sphere arıyosanız http://www.uosecondage.com/
asas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 merhabalar ben de sunucu arıyorum oynamak için araştırmalarımı göre pyramid ve nebula şu an başı çekiyor. Nebula da kasmak muhtemelen hala zordur, benim oynayabileceğim zamanlara göre de anca 3 ayda istediğim seviyeye gelirim, o da çok fazla sürer. Pyramid'te ise her şey aşırı kolaya benziyor. Bilmiyorum ne yapsam hangisinde daha iyi bir ortam var?
Somon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 espriyi yeni anladım bu arada pyramid
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abyssuo güzele benziyor başladim bakim biraz
asas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 abi ben de o sunucuya girdim de şimdi ins de makro ile yazamıyorum. bunlarda makelast falan tarzı komut yok. gm e dedim makro programı ındır sıteden dedı. ee indirdim de yine de komut olmayınca nasıl yazacağım onu anlamadım?
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Somon said: espriyi yeni anladım bu arada pyramid de ayrı, nasıl bir kadro bu
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 de ayrı olacaktı anlamında demiş adam. lol. haliyle birleşik, sorun da orda ya zaten.
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abyss uo da rus dan başka bişi yok kapattim uğraşamam xD
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 magic arrowun staffına dilbilgisi öğretmemişler
Somon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 o ekran görüntüsünü ekleyen staffmıymış :D bilmiyodum lan bizim erhan yolladı onu 13 yaşında eski oturdurgum yerden bi komşu ashfs bak abi paintte yaptım diyodu
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 uo demise yi deniyim bide runuo ya alışamadım pek xP
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 uodemisede 4 senelik 38 accountumuz banlandı geçen günlerde.. 38'inden sadece 3'er tanesi bize aitti tabi gel de IP her girişte değişen ülkeden demise'ın staffına anlat.. adamlar acımadı valla. kullanıcılar açılsa herkese ltot felan dağıtacam sevabına
asas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben nbl ye geri döndüm zor kasmak ama en azından ortam daha iyi.
Öne çıkan mesajlar