Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok! Mehmet Öz'de Kanser Şüphesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çavdar ekmeğine alıştım ben, beyaz ekmek yiyince garipsiyorum. hem çavdarın tadı daha güzel alışınca
kesin çavdar ekmeğine de bişiler katıyorlardır gerçi
Mesaj tarihi:
Fistan said:

faketir.
baktı hep aynı konular
birde "kanseri yenmek" tarafından takılayım da daha cok zengin olayım numarası yapıyodur.
3 gün sonra kanseri tedavi eder, sonra başlar şöyle böyle yaptım diye anlatmaya.

ilk aklıma gelen bu oldu ki hala öyle düşünüyorum.(tu)
Mesaj tarihi:
senko said:

çavdar ekmeğine alıştım ben, beyaz ekmek yiyince garipsiyorum. hem çavdarın tadı daha güzel alışınca
kesin çavdar ekmeğine de bişiler katıyorlardır gerçi

ben de severim çavdar ekmeğini; ama uzun süre ve sürekli kepeği bol beslenme bağırsaklarda sorun çıkartıyor haberin olsun. bu da çok sağlıklı değil yani.
Mesaj tarihi:
günde 2 tane yiyorum topu topu o kadarı da zarar vermesin mümkünse :)

asıl en fantastiği şu ekmek yapma makineleri ile oluyor. kendi ununu alıp güzelcene harmanlıyorsun, saatinide ayarliyorsun. Tak pazar sabahı ekmek kokusuyla uyanıyorsun evde.
Mesaj tarihi:
Abi hayatımda ilk defa, bakın ilk defa, hasta olma riski taşıyan birisi için ölecekse inşallah bundan ölür dedim. Ev hanımlarının çerçöpü bu adam söyledi diye hayatımıza sokmalarından, garip nane bilmem ne karışımlarından, saçmasapan kokteyllerden ve iğrenç tatlardan bir an önce bu adamı görüp biraz uzaklaşırlar diyeceğim ama, bunlar öyle bir şey hayatta yapmaz evet. adama da yazık olmasın bi şey demiyeyim bari, geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
şaman olm bu.. kızılderili doktoru.

bi tek iiiyyaaaahooooooo gudu gudu gudu gudu takakaratak diye davullar çalıp şarkı söylemiyor..

her gün bi avuç zıkkım yiyin çok iyi adamı işte.
  • Yeni Oluştur...