Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Beyaz ekmek beyaz çeker falan hep daha az sağlıklı normallerine göre. Ne kadar beyaz o kadar işlemden geçmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 çavdar ekmeğine alıştım ben, beyaz ekmek yiyince garipsiyorum. hem çavdarın tadı daha güzel alışınca kesin çavdar ekmeğine de bişiler katıyorlardır gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Fistan said: faketir. baktı hep aynı konular birde "kanseri yenmek" tarafından takılayım da daha cok zengin olayım numarası yapıyodur. 3 gün sonra kanseri tedavi eder, sonra başlar şöyle böyle yaptım diye anlatmaya. ilk aklıma gelen bu oldu ki hala öyle düşünüyorum.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 senko said: çavdar ekmeğine alıştım ben, beyaz ekmek yiyince garipsiyorum. hem çavdarın tadı daha güzel alışınca kesin çavdar ekmeğine de bişiler katıyorlardır gerçi ben de severim çavdar ekmeğini; ama uzun süre ve sürekli kepeği bol beslenme bağırsaklarda sorun çıkartıyor haberin olsun. bu da çok sağlıklı değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 günde 2 tane yiyorum topu topu o kadarı da zarar vermesin mümkünse :) asıl en fantastiği şu ekmek yapma makineleri ile oluyor. kendi ununu alıp güzelcene harmanlıyorsun, saatinide ayarliyorsun. Tak pazar sabahı ekmek kokusuyla uyanıyorsun evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Abi hayatımda ilk defa, bakın ilk defa, hasta olma riski taşıyan birisi için ölecekse inşallah bundan ölür dedim. Ev hanımlarının çerçöpü bu adam söyledi diye hayatımıza sokmalarından, garip nane bilmem ne karışımlarından, saçmasapan kokteyllerden ve iğrenç tatlardan bir an önce bu adamı görüp biraz uzaklaşırlar diyeceğim ama, bunlar öyle bir şey hayatta yapmaz evet. adama da yazık olmasın bi şey demiyeyim bari, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Sağlıklı yaşam diye kafaya takılınırsa adamın içinde patlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Kansere yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şaman olm bu.. kızılderili doktoru. bi tek iiiyyaaaahooooooo gudu gudu gudu gudu takakaratak diye davullar çalıp şarkı söylemiyor.. her gün bi avuç zıkkım yiyin çok iyi adamı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hocam zıkkımın kökünü kaynatıp içsek faydalı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 asıl maranki mi ne öyle bi adam var. Tam şaman. Adama göre yenilebilir herşey yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 iiiyyaaaahooooooo gudu gudu gudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar