ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Selam, Windows 7'mi tekrar temiz kurulum yapıcaktım. Fakat problem var! -Windows 7 diskiyle boot ediyorum bilgisayarı. -Windows yükleme dosyalarını atıyor. -Starting Windows diyor ve mavi temalı ekranı geliyor. -Fakat Dil/Lokasyon soran ekran gelmiyor. öyle bekliyor. Ne yapmalayım? -Bilgisayara bağlı tüm harici donanımları söktüm. -Harici diskleri bios'tan disable ettim. Fakat çözüm olmadı. edit:Windows 7 Enterprise x64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 windows 8 mi var be :P. hmm pardon sorununu yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ops 8 yazmışım :) 7 olcak o edit. sevenforum'da biri bu delayın önüne geçebilmek için Floopy'i iptal edin diyor. bi deniyim bakalim Evet floopy iptal olunca problemde ortadan kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar