huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 şu anda nasıl sizde oyun? kafayı yedim bi salak maçı bitirene kadar, zaten kaybettim onu da. 3 dakika bi cc'yi indirmek için uğraştım resmen, kafasına göre iniyor, kalkıyor delirtti beni. çok ağır küfür edecem blizzard'a ama önce teyit etmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 nadiren oluyo lag, ama genel olarak öyle bi problemim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Hayır, bende de lag var. Scv'yi basıyorum yarım sn, falan sonra build olmaya başlıyor... pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Hiç lag problemi yaşamadım, belki bir kere betada, evet evet betada mayıs ayının sonlarında mı ne vardı lag galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 o zaman ben küfür etmeyeyim, ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bazen custom gamelerde lag oluyo, ama wc3'e göre cok daha basarılı. yanı customdaki kötü lag wc3 deki sıradan lag gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yalnız sanırım herkes huun'un demek istediğini yanlış anlamış. anladığım kadarıyla size ŞU AN ki lag durumunu soruyor. wc3 le filan karşılaştırılmış not düşiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 tabii tabii şu anki durum. genel olarak yoğun saatler hariç gayet iyi. şu an nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Blizzard değil ama ttnet kaynaklı internet patlamalarından dolayı bazen deli divane delay ve lag oluyor. Size önerim eğer login olurken baktınız ki biraz geç giriyor normalden, direk www.speedtest.net sitesine gidip test edin. Pinginiz normalde 35-70 arası olmalı ki oyunu rahat oynayabilesiniz. Eğer 120 üstü bir şey çıkarsa hiç denemeyin bile. Dün 370 pingle oyun attım gerçek anlamda ağlıyordum hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 eheh 520 ping çıkıyor şuan speedtest.net de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 620 ping çıkıyor pingtest.net de "very poor, real-time applications will suffer on such a connection" diyor zaten. oyun moyun oynama diyor direk. faking telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 fakir bi ülkesiniz, alt yapiniz pohtan, baglantilari tiksinc. Online oyunlar cikti cikali bu böyle tr icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar