Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESL GO4SC2 #34

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende kesilme olmadı hiç ama daha başlamadı da ztn.
şimdi adam bracketi gezerken gördüm spartacus te katılıyormuş.

ona burdan gl hf diyelim :p

turnuvada dimaga madfrog ve yanılmıyosam demuslim filan da var.
Mesaj tarihi:
http://tv.esl.eu/de/

şu linkdeki takılmıyor bende , yukardaki link takılanlar için.
ama almanca, ve bi yandan abinin çoraplarını izliyorsunuz ahahah.
Mesaj tarihi:
/whine ON

bu esl e ne zaman katılsam ilk turlarda hep bunlar oluyor,
bi ara betada GOLD oyuncuların oyun tarzı buydu herkes cheese yapardı, platinuma yükselince (diamond yokken) düzelirdi oyunlar.

ilk turlarda o dönemin goldları tur atladıkça adam gibi oynama şansı buluyosun.

bi daha da sittin sene katılmam turnuvalara filan
ben ladderimda acısıyla tatlısıyla mutluyum.

turnuva olayları benden bitmiştir abicim
/whine OFF
Mesaj tarihi:
verdigim linki geçin ya eleman denyo direk. adamın base'e drop oldu minimapten görüyorum. herif hala altta hatchery izletiyor. drop bitti üniteler öldü sonra fark edebildi
Mesaj tarihi:
forsti henning http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Forsti.henning

gosugamers http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=GG.net_Stream

ben forsti yi tercih ediyorum
Mesaj tarihi:
forstiyi ordan da kendi sitesinden de denedim takılıyor sürekli, neti resetledim 2mb baglantı var başka birşey neti kullanmıyor gene de takılıyor :s
Mesaj tarihi:
salak gibi geç spawn pool görünce yolladım mal marineleri, sonra toparlayamadım

adam bug da yaptı hem, dronela bi hareket yapıyor, 3 scv böyle mal gibi ne mineral toplayabiliyor ne gaz, attack vermediğim halde
Mesaj tarihi:
Creus said:

şimdi adam bracketi gezerken gördüm spartacus te katılıyormuş.

ona burdan gl hf diyelim :p
Teşekkürler ama şans dileklerin pek tutmadı :) İlk tur öndeyken internetimin kopması sonucu elendim maalesef :/
Mesaj tarihi:
Ben sıkıldım direk işçileri toplayıp önden onları salıp reaper larla indirmeye çalışıyor ne yapmaya çalıştığını anlamadım sıkıldım. Kafasımı güzel oynamaya niyetimi yok anlamadım gitti...
Mesaj tarihi:
işte 5 rax reaperın sebep olduğu durumlar bunlar

acıdım o terrana yazık. 3000+ kişi izliyor şu anda herifi ve adamın bütün reputationu var sa gitti. herkes douchebag-fail-terribad diye dalga geçiyor.

5 rax reaper all in başka bi şey yok ve bu adam çeyrek finalde

neyse az kaldı. 1 hafta sonra filan gelirse patch rahata çıkar biz de adam gibi turnuva maçları izleriz
Mesaj tarihi:
İlk maçtaki güzeldi de hani ikinci maçta yapması çok saçmaydı. Ve anlamıyorum hani Dimaga Idra falan adamlar çalıştı artık çözdü niye hala insanlar inadına inadına yapıyor :). IEMde etkili olmasının sebebi ilk adam akıllı kullanıldığı turnuva olmasıydı. Artık yapmayın 5 raax aheua :)

Edit: Ve gene ya oof yapmayın artık şunu etkili değil işte büyük isimlere. 2. Rafineri de geldi.
  • Yeni Oluştur...