Creus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 birazdan başlıcak sanırım eğer yapıcak birşeyler arıyorsanız aklınızda bulunsun. Stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 3sn izleyip 2 sn takılıyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bende kesilme olmadı hiç ama daha başlamadı da ztn. şimdi adam bracketi gezerken gördüm spartacus te katılıyormuş. ona burdan gl hf diyelim :p turnuvada dimaga madfrog ve yanılmıyosam demuslim filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ben de katıltım ilk turda 6 pool yapıp postaladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://tv.esl.eu/de/ şu linkdeki takılmıyor bende , yukardaki link takılanlar için. ama almanca, ve bi yandan abinin çoraplarını izliyorsunuz ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 /whine ON bu esl e ne zaman katılsam ilk turlarda hep bunlar oluyor, bi ara betada GOLD oyuncuların oyun tarzı buydu herkes cheese yapardı, platinuma yükselince (diamond yokken) düzelirdi oyunlar. ilk turlarda o dönemin goldları tur atladıkça adam gibi oynama şansı buluyosun. bi daha da sittin sene katılmam turnuvalara filan ben ladderimda acısıyla tatlısıyla mutluyum. turnuva olayları benden bitmiştir abicim /whine OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 daha düzgün bi stream bulabilen olursa paylaşın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 verdigim linki geçin ya eleman denyo direk. adamın base'e drop oldu minimapten görüyorum. herif hala altta hatchery izletiyor. drop bitti üniteler öldü sonra fark edebildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 forsti henning http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Forsti.henning gosugamers http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=GG.net_Stream ben forsti yi tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 forstiyi ordan da kendi sitesinden de denedim takılıyor sürekli, neti resetledim 2mb baglantı var başka birşey neti kullanmıyor gene de takılıyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bende takılma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 1mbit benim takılma yok arada bir 1sn filan takılıyo ama o hep oluyor bende. sende kısmet yok abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 aynen izlemek nasip diilmiş. speed test yapıyorum 1.8mb dl 0.42mb upload gösteriyor ama 3 stream den deniyorum hepsi takılıyor. gg neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 salak gibi geç spawn pool görünce yolladım mal marineleri, sonra toparlayamadım adam bug da yaptı hem, dronela bi hareket yapıyor, 3 scv böyle mal gibi ne mineral toplayabiliyor ne gaz, attack vermediğim halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 dns ne kullanıyorsunuz aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 yok dns de kesmedi. izlemiyorum küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 streamler dimagayı takip ediyor. zergle ilgilenenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Creus said: şimdi adam bracketi gezerken gördüm spartacus te katılıyormuş. ona burdan gl hf diyelim :p Teşekkürler ama şans dileklerin pek tutmadı :) İlk tur öndeyken internetimin kopması sonucu elendim maalesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ilk turda 6 pool yiyip elendim malesef :p bizi kimse farketmiyor tabi doğal olarak ben önceden söyleyeyim dedim haeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bende aynen elendim haberiniz olsun, şanımız yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ben sıkıldım direk işçileri toplayıp önden onları salıp reaper larla indirmeye çalışıyor ne yapmaya çalıştığını anlamadım sıkıldım. Kafasımı güzel oynamaya niyetimi yok anlamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 işte 5 rax reaperın sebep olduğu durumlar bunlar acıdım o terrana yazık. 3000+ kişi izliyor şu anda herifi ve adamın bütün reputationu var sa gitti. herkes douchebag-fail-terribad diye dalga geçiyor. 5 rax reaper all in başka bi şey yok ve bu adam çeyrek finalde neyse az kaldı. 1 hafta sonra filan gelirse patch rahata çıkar biz de adam gibi turnuva maçları izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 İlk maçtaki güzeldi de hani ikinci maçta yapması çok saçmaydı. Ve anlamıyorum hani Dimaga Idra falan adamlar çalıştı artık çözdü niye hala insanlar inadına inadına yapıyor :). IEMde etkili olmasının sebebi ilk adam akıllı kullanıldığı turnuva olmasıydı. Artık yapmayın 5 raax aheua :) Edit: Ve gene ya oof yapmayın artık şunu etkili değil işte büyük isimlere. 2. Rafineri de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gg.net te repler var ya, siz neyi izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar