barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 şimdi oyuna yeni başlayan biri olarak bazı guidelara ihtiyacım var. misal üretim sıralaması, minerale şu kadar scv gasa şu kadar vs.. kısayollar ve ünite yönetimi gibi konularda merakımı gidericek vidyodur, yazıdır arıyorum. google diyebilirsiniz ama forum bunlar içindir =))))))))
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 KADIN MI NERDE KADIN NE ARAR KADIN STARCRAFTTA
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oyunun içinde de videolu anlatımlı olaylar var
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 onlara baktım da daha gelişmiş şeyler arıyorum.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hani wow'da mine 1-375 guideları olur ya o tarz bişi lazım:D
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Main_Page bu forumda teamliquid . net 'ten haberi olmayan herkese de bu teamliquid . net i tavsiye ediyorum. starcraft ile ilgili bulabileceğiniz her şey burda. emin olun
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ağbi küçük bir guide sana: Bir base için optimum işçi sayısı 30. Gaz için 3 x 2 = 6. Mineral için de 8 x 3 = 24. Temel bir kaç kural (ki bütün iyi RTS'ler için geçerli sanırım bunlar). - Her zaman ana binan işçi üretiyor olmalı - Supply Block yememelisin (yani 26/26 olmamalı, 22/26'yken yeni pylon/supply depot/overlord basmalısın) - Paran asla birikmemeli, sürekli üretim yapmalısın - Haritaya hakim olmalısın. Arada bir işçi ile haritadaki boş üsleri gezmelisin, sen üssüne kapanmış her şey yolunda gidiyor sanırken rakibin 3 expansion yiyor olması işleri bayağı bir zorlaştırır Bunların dışında klavyeye ve mouse'a bayağı bir hakim olman gerekiyor ama Brood War'a oranla çok çok daha kolay SC2 oynamak. Yukardaki maddeleri uygulamayı başarırsan zaten GOSU diyoruz sana. GL HF
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 hah işte teşekkürler bu tarz şeyler aradığım.
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Unuttum: - Bir base'in olsa ve işçi sayın 30'u aşsa da işçi basmaya devam ediyoruz. Neden? Diyelim ki expansion çıktın, sen de 30 işçi var, ana üsten işçi alırsan optimum üretim azalacak. Toplamda kazandığın para daha öncekine oranla daha fazla olacak ama 30 + 30 işçinin üreteceği incomedan çok daha az olacak. Bu yüzden 45 işçin de olsa işçi basmaya devam. Fazla işçi basıp expansiona yollama olayına "Maynard Transfer" deniyor. - Oyundaki en hassas yer rakibin (hali ile senin de) mineral line. O yüzden saldırılarının odak noktası orası olsun. Rakibin de saldırıların odak noktasının orası olacağını bilip ona göre önlemini al.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?39,4997980
Desu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 barnacle said: hah işte teşekkürler bu tarz şeyler aradığım. sana verdiğim wiki yi bi incele bu tarz şeyler var orda. sen yeter ki bak
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 peki kısayolları nasıl efektif kullanabiliriz? binaları filanda koymak lazım. ve toplu asker bindirme nasıl yapılıyor? indirirken iniyolarda, bindirirken tek tek gemi seçmek mi lazım?
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bindirmeyi istediğin birimlerin hepsini seç, shifte bas, bindirmek istediğin ünitelerin üstüne tek tek sağ click yap, shifti bırak onlar biner.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 tüm üniteleri seç medivacler dahil, tık tık tık medilere
Öne çıkan mesajlar