moohay Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Türk öğrencilerin YGS sınavına girmelerine gerek kalmadan üniversite eğitimi almaların sağlayan ve Avustralya'daki TAFE sistemini Türkiye'ye getiren ve bu sayede öğrencilere Avustralya'da tamamlayabilecekleri lisans eğitiminin ilk iki yılını (Hazırlık+Sertifika programı) Türkiye'de alma fırsatını sunan TAFE Türkiye açılış yılına özel önemli orandaki bursları ile sizleri bekliyor. Tanıtım etkinliğine internet üzerinden online kayıt olabilirsiniz. ONLINE KAYIT OPEN DAY ‘e ÖZEL Etkinliğe Katilacak Öğrencilere 5,600 AUD’ ye varan BURS FIRSATI... 04.09.2010 Cumartesi PROGRAM 11:00 – 12:00 OKULUN TANITIMI 13:00- 13:30 AVUSTRALYA’DA EĞİTİM VE YAŞAM SEMİNERİ Sevilen Bilben – Genel Müdür/TAFE Turkiye 14:00- 14:30 AVUSTRALYA’YA VASIFLI GOÇMEN’LİK SEMİNERİ Feriha Güney – Genel Başkan Yardımcısı/TAFE Türkiye Avustralya’da Kayıtlı Göçmen Acentası (Registered Migration Agent – MARN 0960690 TAFE TÜRKİYE TESK TEKNİK VE İLERİ EĞİTİM KURUMU Çukurca Birlik Mahallesi 477.Sokak No:10 (TESK Hotel yanı) Çankaya Tel:0 312 495 16 08 www.tafetr.com [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Biz sizi ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar