Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bu gerizekalı ttnet bize faturayı göndermiyordu 2 aydır. Biz de yeni fark ettik, ne mail atıyorlar ne de kağıtla yolluyorlar... Biz de unutunca tabii 2 aylık borç birikmiş. Hem temmuz hem de ağustos ayı ödenmemiş gözüküyor. Bunlar bizim internet bağlantımızı ne zaman keserler? Çok ama çok önemli bu bilgi. Çünkü yarın ders seçimlerim var ve ay başı diye çatank keserlerse çok kötü olur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 3 ay ödemeyince kesiyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Yani şimdi önümüzdeki ayı da ödemezsek mi kescekler? Güvende hissedebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ttnet fatura göndermiyor artık email ver arayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 3 ay ödemeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ya ben böyle saçma bir şey görmedim. İnternetten ödemeye çalışınca "ödenmemiş faturanız var" diyip ödetmiyor. E-mail adresimizi verdik ama göndermemiş. Fatura gönderme ayarlarına basıyorum, bomboş sayfa hiçbir seçenek yok. Çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 topma fatura tutarın 100 tl yi geçince anında kesiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 devlete borçlanmak iyi değildir git öde hemen, faiz maiz bişiler çıkar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 7tepelisin galiba, merak etme yarın sistem çökeceği için yarına net lazım değil :P, perş hatta cuma gibi anca edönüşebiliriz. sanırım zamanı geçti diye netten ödenmiyor, 50 kuruş 1 tl komisyon ile fatura ödeyen yerler vardır kesin bari oralara gidip 1 faturanı öde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 3 ay ödemeyince değil 3 ay öncesinin faturası varsa kesiliyor. bizimkiler yanlışlıkla yeni faturaları yatırıp eskiyi bırakmışlardı ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Valla bunu yazdığım gün arkadaştan kredi kartı alıp netten ödedim hallettim. TT'den adamlar gelmişti o yüzden gerildim. Herifler kapıyı çaldı ben de oyun oynuodum yetişemedim konuşamadım da o yüzden dedim heralde bizim net gidici :p Neyse sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar