Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 evvelden eklediğim http://forum.paticik.com/read.php?18,5066193,page=13#msg-5620036 mesajdaki fotoda var CPL. B+W 77mm CPL kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bir adet de macro foto ekleyeyim. Geçtiğimiz cuma günü çektim. Litvanya'ya tatil için gitmiştim. Kaunas şehrinde bir köyde dolaşırken bu yakışıklı çekirge ile karşılaştık. D90 + 50mm f1.8 lens vardı. Kamera ile lens arasına 2 step extension ring takıp çektim tripodsuz ve manual modda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 zemin olmamış ama hiç... ayakları bi eçiş büçü olmus hayvan cağızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 arabanın üstüne koyup cektik yoksa durmuyordu yerinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 son foto, omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Eyv. Son foto biraz ugrastirdiydi. Saat 18:23 de cektim. Arilar baya aktif idi o saatte. Macro bocek fotolari genelde sabahin erken saatlerinde rahat oluyor. Hava soguk iken ordan oraya ziplamiyorlar pek. 50mm f1.8 prime lens var kamera ile arasina extension ring taktim. Bildigin pazar mali MF. Tripodsuz. Elde cekerken macro modda 1 mm ileri geri yaptin mi kaciriyorsun odaklandigin noktayi. Vahe kilicaslan gibi sabit duramiyorsan kasici is :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bir tane daha gece çektiğim uzun pozlama koyayım. Geçtiğimiz Cuma günü çektim. 30 sn lik bir pozlama var. d90 + Nikkor 50mm f1.8 lens vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 inan, cok guzel fotograf cekiyorsun. kendim bu kadar iyi cekemedigim icin "benim de boyle lensim olsa ben de cekerim olm" diye kendimi kandiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bir avatar bulalım sana önce. Lensi alırız sonra ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 olmus bence. ama sağ üst kenar gerdi beni valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 koskoca kodirin avatari calismiyi :/ (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Londra kuzeyinde car boot sales e gittik (insanların evlerinde işlerine yaramayan ne varsa pazar günü satmak için topluca tezgah açtıkları geniş pazar alanı) ve düğme dolu kasayı tripodsuz tam 90 derece açı ile tepeden çektim. sonra adobe lightroom üstüne photomatix de işleyip son haline getirdim. ps: stok foto olarak kullanmasınlar bunu diye watermark ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Haha guzel,keyifli olmus cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 sol aşada accuk çekmece kaçmış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Evet azcik kacmis ordan. Muhim degil croplanir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 fyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 satar bu fotoğraf :) Benzer birşey çekebilir miyim, karıştrıyım çekmeceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Satar evet. Stock photography olayina girmek lazim da hep useniyorum hehe. Kralicenin yasadigi Windsor Park'a gittik dun. Etraf mutlu mesut kosturan kopeklerle dolu idi. Gole atlayarak oyun oynuyorlardi. Kacmaz tabi 300mm ile avladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abiii aslında bu da stock olarak gider bence be. çok güzel fotolar. az biraz da -nasıl deniyor ki teknik bişi vardır kesin- daha yakından insan yüzü çeksen de onlardan feyz alsak, nasıl çekilmeli bu tür fotolar bi hafızaya yerleştirsek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Evet portre fotograf olayina daha egilemedim. Bazi cekimlerim var da daha o konuda yeterli egitimim oldugunu dusunmuyorum. Isik cok onemli portre cekimlerinde. Dogal isik ile Londra'da pek idare edemiyoruz fotografcilar olarak isyanlardayiz. Surekli bulutlu ve karanlik be! Bulut genelde iyidir aslinda yeterli isik alabilirsen gunes isigini filtreledigi icin daha kaliteli isik dusurur fotografladigin obje uzerine. Ama boyle yakin cekim gozlerin parladigi ve keskinligin maksimum seviyede oldugu portre olayi icin fotograf cekerkenki teknik detaylar disinda bir de o kadar photoshop vb kasmak lazim. Umarim yakin zamanda basaricam onuda ;) Simdilik kit olarak bir Nissin Di622MKii, Nikon sb400 ve reflektorler var. Di622 kullandigimda sb400 oksuz kaliyor kenarda. Kameranin flash'i master olarak kullanip Di622'i slave modda kullaniyorum. Pek istedigim verimi alamadim da deneme/yanilma yapmak lazim bol bol. 2 adet masa lambasi kullanabilirim herhalde ek aydinlatma icin. Eldeki lensler ile pek o kadar yakina giremiyorum. Her sey sabit iken yuksek hizda ki umarim 1/250 yeter cunku flash sync speed ustune cikamayacagim. Bu sekilde cekip sonra %50 crop ile yapabilirim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Işık işini bence flashlar ile değil, ucuz bir monolight kit ile halletmek daha mantıklı. 300$'a baya baba setler var, 100x3 veya 160x2 ışıklı, softbox, şemsiye, çanta herşey dahil setler ki sen İngiltere'de bizden çok daha rahat temin edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 evet ama cok mobil olmayacagim icin o setler ile oncelikle ev almam lazim. kasiyorum lotoyu vurdugum an tamamdir. oturdugum yerde 1 metrekare yer bulamiyorum foto cekmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Gecenin bu vaktinde bi sincap fotosu ekliyim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar