dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 şu iki foto iyi ebatta varsa ve croplanırsa wallpaper potansiyeli de var hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bütün fotoğraflar 4288*2848 px sondan 2. fotoğraf hdr sondaki ise 2 farklı noktadan spot metering ile çektiğim fotoğrafları birleştirmem ile oluştu. 20mb sondaki foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yav said: Mutos canon'da da 55-250mm IS diye bir lens var. Sıfırını 395 TL'ye alabilirsin. Onu tavsiye ederim eğer kullandığın telede IS gibi bir mekanizma yoksa. Çünkü IS'siz tele ile uğraşmak gerçekten çok zor... (IS=Image Stabilization = VR@Nikon) Bu arada baya kompakt bu 55-250. Diyaframı 4-5.6 olsa da IS'i baya kurtarıyor. Dun baya baktım ben bu lense.Kafama yattı,stabilize tum lensler de artık var sanırım :). Dynamick son fotograf pek bi hos,kritik bakımından deginirsem cimeni fazla sahnene almasaydın,gokyuzune yer vermek butunlugu koruyacakmıs gibime geliyor.Gunbatımı renkleri o kadar guzel ki. Eline saglık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya şu canon 55-250mm IS lensine bende takıldım ancakk bende 70-300 sigma var f/5.4 ne kadar yararlı olur bu lens bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 valla mail'e sığıyorsa 2.sini talep ediyorum hatta ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 mutos said: Dynamick son fotograf pek bi hos,kritik bakımından deginirsem cimeni fazla sahnene almasaydın,gokyuzune yer vermek butunlugu koruyacakmıs gibime geliyor.Gunbatımı renkleri o kadar guzel ki. Eline saglık :) buyrun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 dasaaa said: valla mail'e sığıyorsa 2.sini talep ediyorum hatta ben. 1920*1080px mi ekran çözünürlüğün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 gönderdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 (tu)(tu) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Heh iste bu haliyle :).Harikulade. Eline gonlune saglık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Teşekkürler. Bir başka park fotoğrafı üzerinde çalışırken farklı bir düzenleme yaptım. Toplam 3 pozlamayı RAW'dan JPG e çevirdim. Bu süreçte karanlık olan fotoğrafı biraz daha karartıp güneşin parlaklığını hafif artırdım. Aydınlık olanda ise çimenleri en belirgin aydınlığa getirmek için biraz parlaklığı artırdım. Sonra jpg e geçip 3 fotoğrafı hdr olarak birleştirdim. Son olarak bu HDR fotoğrafı çimenlerin ön olana çıktığı fotoğraf ile layer mask yardımı ile birleştirdim. Özellikle güneşin belirginleşmesi için yardımcı oldu bu teknik. Ayrıca güneşe doğru bakarak çekim yaptığım için lenste parıltı oluşmuştu. Genelde istenmeyen bir durum olsada ben bu fotoğraf için olumlu bir etki oluşturduğunu düşünüyorum. Fotoğraftaki bir grup güvercin mavi renkteki parıltı ile sanki lazer tabancası doğrultulmuş gibi daire içine alınmış :p güvercinleri sevmiyoruz zaten, uçan fareler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Bu son 4 fotoğraftaki post processing baya baya harika olmuş yalnız, eline sağlık valla =) Bu tip maskeleme yöntemiyle dereceli yapılan HDR'ler güzel ve hassas bir şekilde yapıldığında harika ötesi oluyor aynen bunlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Teşekkürler. Yeni öğrendim ve denemek için son çektiğim bu fotoğrafları seçtim. Aslında bu plan aklımda iken gidip fotoğraf çektim parkta. Fotoğraflar da genel olarak spot metering ile gökyüzü ve zemin olarak pozlandı. Yani tipik -1 0 +1 ev olayına girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 şu son 4 fotoğraf cidden çok iyi ya. helalteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Dynamick gökyüzünü biraz daha aldığın resim senin için final olmuş abi.zirveyi görümüşsün. artık intihar falan et efsane olarak kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Her gecen gun yeni bir seyler ogrenmek ve bunlarin ise yaradigini gormek guzel bir duygu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi hayat felsefen aynı ben işte. herşey bi yana gerçekten güzel işler çıkarıyorsun. bu topic her up olduğunda özellikle giriyorum. çok güzel işler çıkarıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Sagol. Firsat buldukca fotograf cekmeye calisiyorum. Aslinda bir yolunu bulup daha cok insanin burda fotograflarim temali konu acmasini saglasak super olur. Ne kadar cok katilimci olursa o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 valla ben vakit bulsam yapıcam da, yoğunluktan elim ayağım dolanıyor. bir ara başladık boşken, en erken fırsatta yine çekip koyarım buraya. çok şey öğrendik burdakilerin sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Galler'e gittik geçtiğimiz hafta sonu. Bir kaç gün dolaşıp dağ bayır gezdik. Bacaklar kopmuş durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 beyaz atlı prens olmak için at seçimimi yaptım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 1 bacağı eksik sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 İstemeden öyle bir açıdan çekmişim fotoyu :) Bir dere manzarası koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Poz vermek için yanıma yaklaştı sağolsun. 70mm de ISO 400 1/400sec f10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar