Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 amazing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Dün Thames Festival'ine gittim fotoğraf çekmek için. Fotoları daha yeni düzenliyorum. Şu hoşuma gitti: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bubblehead ve düğmeler çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 adam yetenekli,cidden çok güzel resimler var,imrenmedim desem yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Tesekkurler. Ogrenmeye devam bakalim fotografciliktan para kazanmaya baslarim insallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben hayatımda sincap görmemişim, görsem çıkarır cep telefonuyla videosunu çekmeye çalışırım. adam görmekle kalmıyor pozluyor onu bir de. adaletin bu mu dünya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 1 hafta istanbul yaptik. Kamerayi ancak 3 gun yanima alabildim. 600+ fotograf var. Duzenledikce eklerim. Bakirkoy sahil'den bir fotograf ile baslayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 dyna baya başarılı ya. topiğin ilk açıldığı günden beri gözüken bariz bi progress de var. helal kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Teşekkürler dinancım. Bir boğaz köprüsü fotoğrafı da benden gelsin o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Flütçü amca Eminönü alt geçitte canlı performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Peki super geniş açı lens ile macro olur mu? Genelde olmaz ama böyle büyük bir kedi bulunca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 fülüğt DynamicK said: Flütçü amca Eminönü alt geçitte canlı performans. bu iyiymiş yalnız. bi de köprü fotosunun aynısı bende var euheuhe gerçi tripod yoktu bende o sırada. ama aynı yerden çekmişiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ben dunyanin en saglam tripod'unu kullandim. Bogazin kenarina yanasip guvenlik seridini gecerek kenarda yere uzandim yuz ustu. Kamerayi da yere sabitleyip pozladim. Arkada cay bahcesi var bir kac tip napiyor lan bu diye konusmaya basladi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 dunyanin en saglam tripodu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Herkese bir sukru lazim zaten. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Eminönü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 tek foto mu bu yoksa birleştirme falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Tek foto. Sıradaki de kapalı çarşıdan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Abi foto eklentisi çalışmayınca bu bölüm insana hiç zevk vermiyor uf. Bi düzeltemediler şunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Evet, nedanko duy sesimizi! Graffiti koyayım bir tanede. Istanbul'da sultanahmet bölgesinde ara sokaklarda dolaşırken gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 gitmiş kadar olduk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 macro 5 farklı ışık kaynağı kullandım. ( 3 * 72led li kamp ışıgı + 1 philips live color led lamba + nissin di622 mk2 flash) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 LCD kafası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 DynamicK said: 1 philips live color led lamba bu aygit, cihaz varya....uf diyorum. still life da sampiyon birsey.. hadi yavrum teknoloji accik daha gelissin sunun bi 70-100watt tekabulunu cikarsinlar..orada kopacak olay eheheh.. bak simdi.. Dyna, ehe gun ayarliyalim, getir o mereti biraz still life zorlayalim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hehe yaparız. gerçi adobe lightroom da aynı renkleri verebiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar