Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US Open 2010

radagast62

Öne çıkan mesajlar

Nadal çok rahat geçti rakibini.

Federer 2 maç puanı kaçırdığı maçın 5. setinde 5-5 iken servis kırdırdı ve Djokovic'e 2-3 kaybederek sürpriz bir şekilde elendi.

Federer vs Nadal zevkli olurdu izlemek, uzun zamandır göremiyoruz. :p

Djokovic vs Nadal oldu nihayetinde US Open Finali. Nadal beklenenden de iyi performans gösterdi bence, yorgun Djokovic'in kazanması ağır sürpriz olur bu finali.
Sosyal ağlarda paylaş

Thraine_Numeheru said:

gene göremedim nadal vs federer
nadal alır ,ilk usopen şampiyonlugu hayırlı olsun

evet djokovic'e ters geliyor nadal kısa oyuncu ve vuruşları alçak,sert geliyor. Federer'de son zamanlarda sırık tenisçilere yeniliyor. Wimb.'da da adı gelmedi aklıma bir başka tenisciye yenilmişti. Nadal'a kaymak olmuştu tabi.

resim geçen senedende olsa sonuç aynı koymak istedim. Kendi çirkinde olsa çok tatlı bir kızı var seviyorum clijsters'i (en çok'ta williams kardeşleri hep yenmesinden dolayı)

Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten arthur ashe stadyumu inanılmaz buyuk. yukardan cekimlerde televizyondan izlerken bile bası donuyo insanın. koca bir cukur gibi.

ny'da daha once bu donemlerde boyle yagmur olmamıstı grand slam sırasında. ama ingiltere'de mesela yagmurdan baska bisi olmadıgı icin her wimbledon'da nerdeyse yagmur yuzunden maclar erteleniyordu. onlar kapattılar kortun ustunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...