Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

viski

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çikolata tek başına daha güzeldir[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bencede içme[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
*!Rakı koymaya gider*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

[Bu mesaj theKingpin tarafından 16 Ağustos 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet bu içtiğim viski kötüydü .. esas içki dolabını açmadım :) bir zamanların archers çısı böle highlanders mi içer laean hemen kaliteli bi viski koyuyorum şimdi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:

budur abi .. su gibi giden biradan daha çok çarpan bir içkidir .. delidir.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
Well, show me the way
To the next whiskey bar
Oh, don't ask why
Oh, don't ask why
Show me the way
To the next whiskey bar
Oh, don't ask why
Oh, don't ask why
For if we don't find
The next whiskey bar
I tell you we must die
I tell you we must die
I tell you, I tell you
I tell you we must die
Oh, moon of Alabama
We now must say goodbye
We've lost our good old mama
And must have whiskey, oh, you now why

bunun dışında viski bol buzlu fındık beyaz leblebi ve tuzlu fıstıkla iyi gider
Mesaj tarihi:
limonatadan farkı yok dediğin şeyin alkol oranı biradan daha fazla .. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
hafif içkiyse içme ağır içkiler iç.Benim favorim biraz değil cok cok sert ROM iç iyidir.:D[signature][hline]I see dead people
o 55 bin sosisliden biri
Fenerbahçe

Mesaj tarihi:

evet bomba geldi :) eheh içki dolabında bu var çok deli bişey
[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
Viski tamamen sek içilir aslında. Yani kaliteli viski öyle içilir. Her ne kadar şu anda her türlü ortamda buz manyağı yapılıp üstüne sular boşaltılsa da gerçekten viski içmek, viski bardağına en fazla 2 parmak koyup içine hiç bir şey katmamaktır. Ancak her insan bunun tadını sevmez o ayrı... Hani barda vs. 4-5 buz konulup içersin tabii ki ayak uydurup ama evde kaliteli bir viskin varsa ve tadını almak istiyorsan hiç bir şey katma derim.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote:
olm asosyal adamın çevresi mi olur,
kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Mesaj tarihi:
smirnoff ta tartışılmazdır :) ancak ancak finlandia cranbeery i tek geçerim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

Mesaj tarihi:
Viski konuşuyorsak evet sek iç derim her zaman...
Onun dışında JackCola yapılır kolayla karıştırılıp...
Bir de viski düşündüğünüz kadar basit bir konu değil bir sürü çeşiti var irish'inden tutun scotch'ına ve çoğu kişinin "ucuz" diye adlandırdığı viskiler genelde çok kaliteli oluyorlar J&B gibi markalar sadece piyasa olduklarından kazanıyorlar.[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote:
olm asosyal adamın çevresi mi olur,
kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Mesaj tarihi:
Tekel cin yanına da schweps limon.
Bi tane içki var yazın içmiştik arklarla.
İçinde altın parçacıkları var. Unuttum ismini. resmi de vardı arkta[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Mesaj tarihi:
kardeşim koydum finlandia yı :) böle hakiki viski pardağına nasıl parlıyor kırmızı bir bilseniz off sek içiyorum :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

• Yeni Oluştur...