robert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sphereserver.exenin içindeki worlditem gibi stringleri WI worldchar WC olarak... falan %30'a hatta detaylı çalışırsanız %50'lere kadar küçülebililirsiniz save dosyalarini, savede sorun yaşayanlar için paylaşıyım dedim... [Bu mesaj robert tarafından 06 Ağustos 2004 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 super bi fikir world dosyasinda test yaptim sadece WI ile yaklasik 9%'luk bi kuculme saglaniyor. her itemda kesin bulunan serial'i s, dispid'yi d ve attr'yi a olarak degistirdigimizde kuculme orani 23%'e cikiyor.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. [Bu mesaj Bronx tarafından 06 Ağustos 2004 04:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 wow, iyiymiş.[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 robertle konuştuktan sonra biraz denedim editlemeyi ama ne yapsam ne etsem Unknown SECTION "WI" at sphereworld.scp hatasi verdi. exe nin string kisminda WORLDITEM %d olarak geçiyor kısaltınca kabul etmiyor kisalmis seklini. Yapabilen olur herhalde[signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 17 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 37 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Manager of Turkish Gaming tg|Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 WI %d yaptıktan sonra boş kalan yerleri textten hex kismina geçip 0 ile doldurman gerekli[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bu WI attr s falan spheresvr den değiştirdiğimizde scriptlerden de değiştirmemiz gerekiyor değil mi? ve de worldden? bu konu gayet iyi düşünülmüş bence ayakta tutulsun...[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Fakat unutmayın, değiştirilen bazı core şeyler çalışmıyor. Mesala nuke komutunu juke yapiyorsunuz, komut işlemiyor. İlginç bişey.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 evet aeris in dedigini de duısundum hersey calismayadabilir.. ama WI ve WC calisiyor,ve evet attr'yi a yaptiginizda heryerde a yapmaniz gerek, ben hexeditle test yapmadim sadece dosya uzerinde degistirip boyutunda nasi degismeler olduguna baktim.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 acaba sonradan bir sorun çıkma olasılığı olabilir mi? saçma gelebilir ama?[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Hayır canım ne sorunu, sadece world stripper gibi bazı programlar sorun çıkartır sana ;)[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ha birde, version değiştirirken bir daha ayarlaman gerekir.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ha o olcak tabi canım, neyse sorun cıkarsa search & replace yaparız değiştiririz birşey olmaz :p[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 :p[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Save dosyasından ne istiyorsunuz bırakın büyük oLsun :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 210 MB spherechars.scp 185 MB sphereworld.scp Bunu kullanacağız :)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 silencer bi player temizliği yapsan eminim o 20 megabayta fln düşer :)[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Ağustos 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Silencer bu boyutlar dosyaların ufaltılmış halimi acep eğer öyle ise oha oldum bi anda :) yane işin biraz zor gibi geliyor :P[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Bronx, 06 Ağustos 2004 14:33 tarihinde demiş ki: WI %d yaptıktan sonra boş kalan yerleri textten hex kismina geçip 0 ile doldurman gerekli aynen öyle yaptım zaten kabul etmiyor işte[signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 17 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 37 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Manager of Turkish Gaming tg|Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 umarım bronx sana 0 dedi diye gidip oraya 0 yazmadın benim bildiğim 0'la doldurmak boşluk bırakıyorsun ?[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 lol boşluğun hexi kodu 20 dir. Bronxun dediği ve benim yaptığım hex kismindan 00 yazarak boşaltmak arayı[signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 17 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 37 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Manager of Turkish Gaming tg|Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ozaman Sen Gral biz Bilmiyoz sorry.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 :D krallıkla ne alakası var onu çözemedim. threadi sabote etmeyelim yapabilen olduysa bizimle paylaşırsa müteşekkir oluruz[signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 17 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 37 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Manager of Turkish Gaming tg|Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Stream, 07 Ağustos 2004 14:06 tarihinde demiş ki: aynen öyle yaptım zaten kabul etmiyor işte exe nin için worldchar ve worlditem değişkenbleri 2 defa geçiyor, hepsini değiştirdiğine emin misin?[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yes sir WORLDITEM %s olarakta geçiyordu bi yerde onlarıda değiştirdim. yeni geldim eve uğraşıcam bu gece sen yapınca oldu mu ? yoksa sadece baktınmı [signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 17 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 37 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Manager of Turkish Gaming tg|Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer [Bu mesaj Stream tarafından 08 Ağustos 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 büyük serverların harbi işine yarayabilecek, dahice bir fikir, kutluyorum.[signature][hline]| Project: The Lost Age | Who is tazmanyak | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar