Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 reyou said: bunu webde nasil kullanicakz? php gibi sayfaya gömmek için vardı sanki apachede mod_python ile bir şeyler ama sunucu gibi de çalışan frameworkleri daha çok tercih ediyor insanlar, bildiklerim arasından : basit bir arayüz sunsun kalanını bana bıraksın standart uygulama yazar gibi yapayım dersen cherrypy hızlıca bir şeyler yapayım, bana otomatik sayfa bile üretsin dersen django (dokümantasyonu hepsinden iyi bu arada, çocuğa anlatır gibi gidiyor tutorial) di said: bkz: zope var, gerçekten detaylı bir oluşum, ciddi vakit ayırırım diyorsan bakabilirsin hızdan ziyade concurrent bağlantı kaldırabilme uzerine kurulu uygulamalar için tornado ve gevent var. tekerleği değilse de jantını yeniden keşfederim ama arabamı da dilediğim gibi boyarım diyorsan cherrypy ile gir derim, hem de neymiş bu ya diye gireceksen django' dan sonra yine en az zorlayacak olanı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 pyhthon'a ben script dili gözüyle bakıyorum perl'e ben script dili gözüyle bakıyorum autoit daha iyi la bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mum_Chamber said: kucuk projeler icin uygun olsa da buyuk projeler icin hic uygun degilmis gibi geliyor. Proje olayini bilmemde Eve Online Piton ile yapiliyor yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 piton evet güzel hızlı yazıyorsun fakat, değişkenlerin tipini tanımlamadığın için büyük projelerde çok sıkıntı olur gibime geliyor, bu neydi lan diye düşündürebilir. ayrıca şu tabspace olayı çok uyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Tabspace olayını kaldırıp parantezleri kullanabiliyorsunuz. Python Brackets diye aratırsanız ulaşırsınız sanırım tam hatırlamıyorum. Python'u ben de projecteuler çözerken falan kullanıyordum. Ufak bir şeyler lazım olduğunda "çat" diye çözüyorsunuz sorunu hiç uğraşmadan harika oluyor. Ayrıca python büyük projelerde de kullanılıyor. En fix örnek olarak da blender'ı verebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 kullanilmak != uygun olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 benim sevdigim bir dil, oop gerekli oldugu zamanlar uzerimde zorlama yoksa, python tercih. Avantaji belli bir karakteri yok, cok esnek. ama aslinda bu dezavantaj'da olabiliyor bazilarina gore. Heryerden biseyler almis. Mesela suranin giris bolumunu okursaniz anlarsinz ne demek istedigimi, http://docs.python.org/tutorial/classes.html mesela bir kac metaclass ornegi http://gnosis.cx/publish/programming/metaclass_1.html Interpreter ve indentation olayida cok harika bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar