Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mAGİCALLER renklerini kaybediyor.

Deva

Öne çıkan mesajlar

Serverda magicalleri renkli yaptım bir staff eline alır ise rengini kaybetmiyor,ama bir player eline alır ise rengini yitirior.bu konuda patide araştırma yaptım fakat genelde dmg ve hız oranları fln konuşulmuş.Bu konuda bir fikri olan var ise msj yazsın.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Bağrına taş basarsın acıların diner
Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner
Dönüpte arkana bakma sakın
KRALLAR ÖNDE GİDER.......

[Bu mesaj Deva tarafından 18 Ağustos 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

robert bir soru mdaha var horse ye bininice koprulerin altıdan geçemiorum daha once boel bir topic açılmıştı ve kitlenmişti.bilgin var ise nasıl düzelteceğim hakkında sevinirim.Atsız geçiorum ama horse ile geçemeiorum.Staff charla geçiorum atla playele geçemiorum.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım bilmiyorum nasıl çözülür, kesin olmamakla birlikte uo patch'i çalıştırmanı öneririm bazen böyle şeyleri çözüyor, evlerin içine göçme bug'unuda uo patch fixliyormuş...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Sosyal ağlarda paylaş

Lucas1 renkler oldu da birde bu çıktı :d[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler

[Bu mesaj Deva tarafından 18 Ağustos 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

robert ve diğer bilmeyen arkadaşalr sorunu hallettim sevgili Baggionun bir ayzısı vardı sonradan hatırladım pati scpits bolumudne sphere.ini ayarlarında yazıro .

Bilmeyen arkadaşlari çin Mounthheight die bir ayar var bunu 0 yapar iseniz köprülerden geçebiliorsunuz.ty robert[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...