Xeria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 10:23:ERROR:Create Invalid Char 0190 10:23:WARNING: can't find definition for 'c_man'! 10:23:ERROR:Undefined symbol 'c_man' 10:23:CRITICAL:Assert pri=2:'pCharDef' file 'CChar.cpp', line 152, in Server OnTick 10:23:ERROR:xeria (f):Bad Msg(0) Eat 104 bytes, prv=0d9, type=4 iste hata bu neden kaynaklanıyor anlamadım ama creating charakter de kalıyorum giremiyorum..[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 valla digerlerini bilmiom ama bu bendede cikiyor acılyor tek fark c_man yerine baska bsi ama aciliyor o bir neden degil yani said: Xeria, 18 Ağustos 2004 10:27 tarihinde demiş ki: 10:23:ERROR:Undefined symbol 'c_man' [signature][hline]GM Devaki Scabbers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 peki arkadaslar refresh ettigimde her seferinde su hatayı veriyor... ERROR:Found 0 default messages. Required for this version: 14. bu ne istir bunudsa anlamadım biryerde bir sorun var ama?[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya benim hatırladıgım kadarı ile sphere55i nin console unun gelişen versionlarında bu hata karşıya cıkıor.eger 55i orj. cons. kullanırsan kalkabilir.illada o console kullanacaım diorsan bilg. nın ağ bağlantılarından bi şi ler gerekiyor demişlerdi banada!![signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 revisionda 2 script gelir spheremsg ve bişi daha script klasörünün içinde gelmez onuda scriptsin içine ekleyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Olm siz uo yu baştan ayzan adamalrsınız xeria stafları size koymaz böle şeyeler yazın baştan olsun bitsin.Allahın M..lları[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bu hali hazırda açık bir serverin sorunu ise çok ilginç anladığım kadarı ile pek bi sorunlu server.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar