Xeria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 10:23:ERROR:Create Invalid Char 0190 10:23:WARNING: can't find definition for 'c_man'! 10:23:ERROR:Undefined symbol 'c_man' 10:23:CRITICAL:Assert pri=2:'pCharDef' file 'CChar.cpp', line 152, in Server OnTick 10:23:ERROR:xeria (f):Bad Msg(0) Eat 104 bytes, prv=0d9, type=4 iste hata bu neden kaynaklanıyor anlamadım ama creating charakter de kalıyorum giremiyorum..[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..!
scabbers Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 valla digerlerini bilmiom ama bu bendede cikiyor acılyor tek fark c_man yerine baska bsi ama aciliyor o bir neden degil yani said: Xeria, 18 Ağustos 2004 10:27 tarihinde demiş ki: 10:23:ERROR:Undefined symbol 'c_man' [signature][hline]GM Devaki Scabbers
Xeria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 peki arkadaslar refresh ettigimde her seferinde su hatayı veriyor... ERROR:Found 0 default messages. Required for this version: 14. bu ne istir bunudsa anlamadım biryerde bir sorun var ama?[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..!
Taina Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya benim hatırladıgım kadarı ile sphere55i nin console unun gelişen versionlarında bu hata karşıya cıkıor.eger 55i orj. cons. kullanırsan kalkabilir.illada o console kullanacaım diorsan bilg. nın ağ bağlantılarından bi şi ler gerekiyor demişlerdi banada!![signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 revisionda 2 script gelir spheremsg ve bişi daha script klasörünün içinde gelmez onuda scriptsin içine ekleyeceksin
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Olm siz uo yu baştan ayzan adamalrsınız xeria stafları size koymaz böle şeyeler yazın baştan olsun bitsin.Allahın M..lları[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER.......
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bu hali hazırda açık bir serverin sorunu ise çok ilginç anladığım kadarı ile pek bi sorunlu server.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Öne çıkan mesajlar