Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Servere Giriste Hata Veriyor.. Bakarmısınız Lutfen..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10:23:ERROR:Create Invalid Char 0190
10:23:WARNING: can't find definition for 'c_man'!
10:23:ERROR:Undefined symbol 'c_man'
10:23:CRITICAL:Assert pri=2:'pCharDef' file 'CChar.cpp', line 152, in Server OnTick
10:23:ERROR:xeria (f):Bad Msg(0) Eat 104 bytes, prv=0d9, type=4

iste hata bu neden kaynaklanıyor anlamadım ama creating charakter de kalıyorum giremiyorum..[signature][hline]Xeria Uo Owner

Gelecek AydınLanıyor..!
Mesaj tarihi:
valla digerlerini bilmiom ama bu bendede cikiyor acılyor tek fark c_man yerine baska bsi ama aciliyor o bir neden degil yani

said:
Xeria, 18 Ağustos 2004 10:27 tarihinde demiş ki:
10:23:ERROR:Undefined symbol 'c_man'
[signature][hline]GM Devaki Scabbers
Mesaj tarihi:
peki arkadaslar refresh ettigimde her seferinde su hatayı veriyor...
ERROR:Found 0 default messages. Required for this version: 14. bu ne istir bunudsa anlamadım biryerde bir sorun var ama?[signature][hline]Xeria Uo Owner

Gelecek AydınLanıyor..!
Mesaj tarihi:
ya benim hatırladıgım kadarı ile sphere55i nin console unun gelişen versionlarında bu hata karşıya cıkıor.eger 55i orj. cons. kullanırsan kalkabilir.illada o console kullanacaım diorsan bilg. nın ağ bağlantılarından bi şi ler gerekiyor demişlerdi banada!![signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur.
¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦
Mesaj tarihi:
Olm siz uo yu baştan ayzan adamalrsınız xeria stafları size koymaz böle şeyeler yazın baştan olsun bitsin.Allahın M..lları[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Bağrına taş basarsın acıların diner
Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner
Dönüpte arkana bakma sakın
KRALLAR ÖNDE GİDER.......
Mesaj tarihi:
bu hali hazırda açık bir serverin sorunu ise çok ilginç anladığım kadarı ile pek bi sorunlu server.[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
  • Yeni Oluştur...