Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ben mi böyle sanıyorum yoksa ciddi ciddi serviste menulere güzel fiyatlar mı bindiriyorlar? Hani aldığımız fiyattan 2-3 lira daha fazla tutuyor hep, bunun bir izahı var mıdır? Tşk yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim şimdiden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 evlere serviste daha cok para laiyorlar, birde ustune bahsis filan kotu giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 eve siparişlerle yerinden almak arasında fark var tabi izahı kurye giderleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kimi ürünlerde 2 kat fiyat çakıyorlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bi de bedava getireylerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 4 lira alıyorlar fazladan. Sipariş verirken de yazıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 4 lira değil yahu ürünler üzerinde %20 falan artış var direkt. hele iki menü al kampanyası falan da alamıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dürümcübey forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Soğan Halkaları soğuk geldi, neymiş bi daha kıcını kaldırıp yerinde yiyecekmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 soğuksa ürünü almak zorunda değilsin iade edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sinad said: 4 lira alıyorlar fazladan. Sipariş verirken de yazıyor zaten. oha 4 lira ile fede köfte aliyor yemeksepetinden karin doyuruyor. baska topikte okudum ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar