Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Neden olmasın? :-)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Futbol ve basketboldan başka spor sevmiyoruz galiba, eh?[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben şahsen beceremiyorum bowling'ide bilardoyuda[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 helal olsun, kimse çıkmadı... yatar bu iş[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 dur yahu öyle hemen cayma öss falan var diye sesleri çıkmıyor, öss'den sonra düzenlemeye çalış katılım çok iyi olur[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Beyin cimnastii turnuvası yapalım.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 gelirim ben parışım :)[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 tarist satar valla maçta sattı :)[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ben valla her ikisine de gelirim , özellikle bilardo yani ayıptır söölemesi level 43 falan yani :-p :-D[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 zaman uyarsa kesin gelirim şöle haziran bi ara iki sporda da varım ikisi için de beyoğlunu öneriyorum hatta :)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bowlinge gelebilirim.. bilardo ı ıh.. ama turnuva diil de daha çabuk bitecek bişey olsa daha hoş olur.. mesela millet bi kaç tane yerde oynar birbiriyle en çok yapanlar şampiyon olur bişi olur ne biliim.. turnuva kasar bence.. bi kerede olur biterse neden olmasın.. (bilmiyorum usulü şekli şemali nasıldır)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Maça gelmedim çünkü eglenemezdiniz,her dakka top bende olacaktı,her dakka gol atacaktım..çok monoton geçecekti yani..Sıkılmanızı istemedim. 8-) ... Bilardodan çakmıyorum da,bowlingde şansım var..[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ahaha, zaten pek kişi geleceğe benzemiyor. Yapılırsa da zaten össden sonra yapılır, ben fikir atayım dedim, tarihi sizler belirleyin uyarız biz :-P bi 20 kişi olsak bazılarımız bowling, bazılarımız bilardo diyeceğine göre, 10ardan ikişer gruba ayrılırız, 5e 5 maç yaparız bowlingte, bilardoda da herkes marifetlerini gösterir efem :) (pool değil ha, 3 top :-P)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben de yaparım ama bowlingde 10 atışta 1 tane bile vuramadığım olmuştur yani heuehe bilardo da kötü ama en azından sokarım deliğe :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bi de yer için daha merkezi birşeyler olsun, Bakırköy(Galleria?) ya da Kadıköy gibi?[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben toplasam 2 sini 10 kere falan oynamışımdır. salonlar falan gitmem hiç beni bozar zaten. ama douştan gelen bi kabiliyet war lanet olsun :p ama gelmem sanırım bayar beni.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ben ikisini de hiç oynamadım. Nasıl oynanıldıklarını da bilmem. Ama yenerim hepinizi (nasıl olcaksa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 maksat eğlenmek ya ben diyor muyum ardarda 5 strike yaparım bowlingde diye? 8-) :-P[hline]®© [Bu mesaj ReaperXS tarafından 11 May 2003 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 E o zaman zevkine yapalım. 15'inden sonra olsun, maksat eğlenmek değil mi? Hep tanışmış oluruz. Zevkli olur. Ayrıca bence Kadıköy yada Beşiktaş'ta olsun. Kadıköy tercihimdir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 kadıköy iyidir beşiktaşta bowling yok sanırım .. aslında beyoğlundaki bowling de iyi de hangi yakadan çok katılım olursa ona göre ayarlarız şahsen bana yaka farketmez .. zaman uysun bi de pek kalitesiz olmasın gittiğimiz yer: P[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar