Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Bowling&Bilardo Turnuvaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bowlinge gelebilirim.. bilardo ı ıh..
ama turnuva diil de daha çabuk bitecek bişey olsa daha hoş olur.. mesela millet bi kaç tane yerde oynar birbiriyle en çok yapanlar şampiyon olur bişi olur ne biliim.. turnuva kasar bence.. bi kerede olur biterse neden olmasın.. (bilmiyorum usulü şekli şemali nasıldır)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]

Mesaj tarihi:
Maça gelmedim çünkü eglenemezdiniz,her dakka top bende olacaktı,her dakka gol atacaktım..çok monoton geçecekti yani..Sıkılmanızı istemedim. 8-)
...
Bilardodan çakmıyorum da,bowlingde şansım var..[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL !

The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time
Mesaj tarihi:
Ahaha, zaten pek kişi geleceğe benzemiyor. Yapılırsa da zaten össden sonra yapılır, ben fikir atayım dedim, tarihi sizler belirleyin uyarız biz :-P
bi 20 kişi olsak bazılarımız bowling, bazılarımız bilardo diyeceğine göre, 10ardan ikişer gruba ayrılırız, 5e 5 maç yaparız bowlingte, bilardoda da herkes marifetlerini gösterir efem :) (pool değil ha, 3 top :-P)[hline]®©
Mesaj tarihi:
ben de yaparım ama bowlingde 10 atışta 1 tane bile vuramadığım olmuştur yani heuehe bilardo da kötü ama en azından sokarım deliğe :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben toplasam 2 sini 10 kere falan oynamışımdır.
salonlar falan gitmem hiç beni bozar zaten.
ama douştan gelen bi kabiliyet war lanet olsun :p
ama gelmem sanırım bayar beni.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
maksat eğlenmek ya ben diyor muyum ardarda 5 strike yaparım bowlingde diye? 8-) :-P[hline]®©

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 11 May 2003 10:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
E o zaman zevkine yapalım. 15'inden sonra olsun, maksat eğlenmek değil mi?

Hep tanışmış oluruz. Zevkli olur.

Ayrıca bence Kadıköy yada Beşiktaş'ta olsun. Kadıköy tercihimdir ama.
Mesaj tarihi:
kadıköy iyidir
beşiktaşta bowling yok sanırım ..
aslında beyoğlundaki bowling de iyi de
hangi yakadan çok katılım olursa ona göre ayarlarız

şahsen bana yaka farketmez .. zaman uysun
bi de pek kalitesiz olmasın gittiğimiz yer: P[hline]so much to live for
so much to die for
  • Yeni Oluştur...