ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Huntard said: bu rotasyonla dpsen kaç peki? Heroic set'li biri yoksa dps fightlarında top oluyorum. Bu arada ColdBlood atmıyorum. Talentimde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 gectigimiz 5 ay frozende acc ondan gearim dusuk ama combat rogue dps manyagi bisi zaten bana bisi kazandiran adam yoksa 11k varsa 17ye kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Masquerade said: Bak bu da tek tuş oynayanı. Muti Spam http://www.youtube.com/watch?v=IUL7zClY_tE adam pvp yapmaktan daha çok küfür atıyo stres atıyo içini boşaltıyo rahatlıyo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ShadowFax said: Armory PVE-Combat PVP-Mutilate. PVE için rotasyonum, 2CP- SliceAndDice(Berserking - trollüm) 5CP- Killing Spree + ColdBlood + Evis 2-3CP SliceandDice Bu şekilde gidiyorum. SliceandDice hep up oluyor. Adrenaline Rush ve Blade Flurry'i doldukça atıyorum. Killing Spree'yu bu iki skill up iken atmıyorum. bu ne ya kimse sormamış cold bloodla ks nasıl alıyosun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 yok soruldu. CB 'yi yanlış yazdım. Yok o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar