Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Selamlar. Elimde bir adet benzinli opel astra 1.4 2004 eski kasa araç var tahminen onu 17 bin tlye satarım diye planlıyorum.Elimede bir 20 bin tl geçecek.Kısacası max 37 bin liraya az yakacak bir araç arıyorum.Babam dizel konusunda ısrarcı fakat benim içimden audi A3 geçiyor lpgli bi kaç araç buldum fakat diğer seçenekleride görmek istiyorum.Neler önerebilirsiniz? Bu arada 20bin lira aralık gibi geçecek o zaman fiyatlar belki biraz düşer bilemedim :) Birde 2 3bin tl daha zorlayabilirim kendimi fakat ruhsat işleri falan onlarıda hesaba katmak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 mümkünse lpgsiz al kendin taktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 corsa 1.3 astra 1.6 lpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 35 liraya sıfır 1.4 turbojet fiat bravo alınır. o paraya haşat A3 alacağına sıfır mis gibi araba alıyosun, her bişeyi de var üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Selam, Eğer dolaşırım diyorsan diesel alman daha mantıklı, LPG ile uğraşılmıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 diesel alcaksan da ford alma pek basarılı degil motor sesi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 O fiyat civarına düzgün audi bulma imkanım yok mu? Açıkcası hayalim olduğu için istiyorum a3ü.Diğer konulara gelince çok fazla gezen biri değilim ama aylık 300e yaklaşan benzin masrafını düşürmek istiyorum hazır değiştirirken aracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Selam, Diesel otomobiline binip de gezmek istediğinde seni düşündürüp zevkini kaçıracak olan yakıt tüketimi derdini senden uzaklara alıp götürüyor. Ramazanda sinirlenmeden sakin kullanım yapayım dedim; şöyle yumuşak sürüş tabir edilen türden. Klima da alerjimi tetiklediği için, havaların azıcık serinlemesini de fırsat bilip, kapattım. Ortalama 5lt/100km ile 1200km'den fazla yol yaptım 1 depoyla (60 litre). Şimdi eski aracım olsaydı en azından 5 defa o LPG simidini doldurmak için benzinciye gidecektim, sinir edecekti. Daha fazla para ödeyecektim bir de. Bu kullanım tarzıyla pek performans da aramaya gerek kalmadığı için aracın motor gücü sorun da olmuyor. LPG insanı günlük kullanımda gıcık eden bir faktör. Uzun süre kullanan biri olarak bunu söyleyebilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Selam, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a3-sahibinden-2-0-dizel-kazasiz-a3-29516069/detay Bu km'lerde araç bulabilirsin. Bakımı da yetkili servis olduğu için geriye dönük neler yapıldığını da takip edebilirsin hem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Selam.Yazdıkların doğrultusunda biraz daha araştırdım ve lpg sevdasından vazgeçiyorum sanırım :) Dediklerin tam bana uyuyor performans aramıyorum.Sakin bir kullanımla şehir içi az yakan temiz güzel bi araç arıyorum.Dizel olarakta istediğim fiyata düşük km bir a3 bulmakta hayal gibi duruyor anladığım kadarıyla.Biraz daha diğer markalara bakmaya başladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 lpg nin tek kötülüğü kış aylarında 2-3 km gitmeden benzine geçmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 paramecium said: Selam, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a3-sahibinden-2-0-dizel-kazasiz-a3-29516069/detay Bu km'lerde araç bulabilirsin. Bakımı da yetkili servis olduğu için geriye dönük neler yapıldığını da takip edebilirsin hem. Saygılar. 2.0 tdi fazla yakmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Diğer markalarda içimi açan olmadı. Şu tarz bir şey alıp lpg mi taktırsam diye düşünmeye başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Selam, 1.6 diesellere oranla fazla yakar ama yüklendiğinde ve sıkıştırdığında karşılığını verir. Sonuçta 140HP motor ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Selam, Maedhros said: Diğer markalarda içimi açan olmadı. Şu tarz bir şey alıp lpg mi taktırsam diye düşünmeye başladım :) Ölümcül hareket olur o motora bulaşmak! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar