sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 blaq sen bi sus yavrucum ya zaten. bjkli olman büyük bi sorun bjk camiası için. yukarda gayet güzel açıkladım. capone'nin rivaldo'ya yaptığı şeyin tamamen kasti olanını yapıyo. capone kırmızı gördüğüne göre ali güneş hıyarı da kırmızı görmek zorunda. ama zaten cevap verme bana şimdi, çünkü geri mesaj falan yazmıcam sana karşı.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 mm i sense much nukem virus on you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 he sabo he.. bjk li o adam tabi kırmızı görmeli, ali güneş e çarpsınlar yanlışlıkla.. kart göstermesinler.. he sabocuk he[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ali güneşin pozisyonu tek başına değerlendirirsek kırmızı kart. ancak öncesinde yapılan hayvanlıklar ve tahrik unsuru nedeniyle sarı çıktı orada.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 en gereksiz pozisyonu tartışıyorsunuz yahu. öncesi faul verilse öyle birşey olmayacaktı zaten ali güneşin hareketi de uğurun hareketi de. gerçi el saka oyundan atılsa o pozisyonun başı da olur muydu orası da soru işareti ya nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar