Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas - Genclerbirligi

jacabo

Öne çıkan mesajlar

e zaten böle at gözlüklü bjk'lilerden başka bişey beklenmez.

uğur gelip göğsüyle çarpıyo/itiyo ali güneş'i işte. siz kendinize göre yontuyosunuz mal gibi. neyse canım geçen seneki 5 kırmızı kartta olduğu gibi siz haklısınız devam edin bu kafayla.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 17 Ağustos 2004 03:09 tarihinde demiş ki:
bu arada ali güneş'i itene kart verilmedi diyen bjk'lilere gülüyorum.
herif itilmeden 5 saniye önce tartışmasız direk kırmızılık bi giriş yapıyor arkadan tendona.

maçı izlemeden konuşuonuz senin dediin olaydan 1-2 saniye önce el saka öküz gibi girdi ali güneşe hakem bişi demedi ondan sinirlendi ali güneşde el sakaya girdi el sakanın kart görmesi lazımdı ve daha önceden bi sarıkartı vardı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 17 Ağustos 2004 05:33 tarihinde demiş ki:
eh cook derinlere inmezsek macin basinda kaleciyle kari karsiya kalacagi pozisyonda indirilen ali gunes, karti gormeyen gbli oyuncu.

el saka faul yapiyor sonra p*clik olsun diye bekliyor tahrik amacli, ali gunes de kek gibi daliyor.

sabo gene cosmus ona lafim yok, iki yagiz delikanlinin gogus goguse omuz omuza gelmesi cok hosuna gitmis herhalde

daha önce yazmış biri ztn +1[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 17 Ağustos 2004 10:36 tarihinde demiş ki:
maçı izlemeden konuşuonuz senin dediin olaydan 1-2 saniye önce el saka öküz gibi girdi ali güneşe hakem bişi demedi ondan sinirlendi ali güneşde el sakaya girdi el sakanın kart görmesi lazımdı ve daha önceden bi sarıkartı vardı

+1

ayrıca uğur ali güneş e çarptıysa yani eğer o hareket çarpmaysa başka bişi demiyorum... Demekki yannışlıkla vursa falan hasteneden toplıycaz ali güneşi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 17 Ağustos 2004 03:09 tarihinde demiş ki:
bu arada ali güneş'i itene kart verilmedi diyen bjk'lilere gülüyorum.
herif itilmeden 5 saniye önce tartışmasız direk kırmızılık bi giriş yapıyor arkadan tendona.

Birincisi ali gunesin ki sarı kartlık bir hareketti cunku onceki pozisyonda ortan kızısmıstı ve adam dirket adama girmedi yandan girdi... Ardından ugur geldi pozisyonla alakası yokken ali gunesi itti bu her sekilde hakem yorumu gozetmeksizin KKdır...
İkincisi bjklilerin bazıları aligunesin el saka tarafından daha once dusurulmesine KK die yorumluyor bence sarı sen onla karıstırdın heralde(macı izlemediysen anlatıyım carew gogsuyle aligunesin onune werdi ali gunes ceza sahasına girerken dusuruldu...

said:
LvL_Sabo, 17 Ağustos 2004 03:13 tarihinde demiş ki:
del bosque real'den gönderildi çünkü iyi futbol oynatamıyodu. o kadroya sahip takım bile heyecan verici bir futbol oynamıyodu. biz luce'yi neden gönderdiysek real de aynı neden gönderdi bunu.
ben 2 maçta ipini çekmem adamın ama imza attığı anda da dedim: bu adam öyle ahım şahım, çok büyük bi teknik direktör falan diil diye. hala da bu dediğimin arkasındayım.
real iyi futbol oynamadan kazanabilir, o kadar çok sonuç değiştirecek adam vardı ki. o sayede lig ve şamp ligi falan aldılar. ama bjk öle iyi futbol oynamadan lig ve kupa kazanamaz kolay kolay.
bakalım iyi futbol oynatabilicek mi ama hiç sanmıyorum.

İlk once lucescu ii futbol oynatamıyo die dei,l fatih terimi getirtmek için gonderildi boylece oy toplamak istedi baskanınız...
Del bosqu zamanında oyununun kaderini rahat degistirecek adamlar vardıda simdimi yok yapma adamı sadece karizması yok ve realden once bi kariyeri olmadıgı için cok elestiriliyordu basında ondan gonderildi...

said:
LvL_Sabo, 17 Ağustos 2004 06:16 tarihinde demiş ki:
e zaten böle at gözlüklü bjk'lilerden başka bişey beklenmez.

uğur gelip göğsüyle çarpıyo/itiyo ali güneş'i işte. siz kendinize göre yontuyosunuz mal gibi. neyse canım geçen seneki 5 kırmızı kartta olduğu gibi siz haklısınız devam edin bu kafayla.

Sabo yapma ne at gozlugu sen macı izlememişssin adam alakasız yerden gelip ali gunesi itti sen hala carptı diosun ne yani adam defansa dogru kosuodu o sırada ali gunes ayaktaydı carptı sonra yerden mi kaldırdı abi guldurme yanlıs macı izlemişsin...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarıda carew ali güneşe pas verdi ali güneş geçiodu el saka indirdi indirmese kaaleciyle karşı karşıyadı ali güneş ali güneş elle kart işareti yaptı kırmızı olcaına sarı çıkardı. sora 2 . devre de çarpmalardan önce fln el saka öküz gibi girdi orda sarı çıkarsa atılcak hiç bişi göstermedi hakem[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hadi diyelim el sakanın yaptığı pozisyon aligüneşe faul değildi- hadi aynı zamanda daha maçın başında son adamı düşüren el saka oyundan atılsa orada o hareketi başkası yapacaktı- hadi diyelim oyun devam etti ali güneş kırmızı kartılık daldı- hadi diyelim ondan sonra ittiren uğurun hareketi kırmızı kartlık değildi.

yine de fiyasko. çünkü uğurun önceden sarı kartı var ve hakem kartını sedata çıkarıyor. yani sarı kartlıksa pozisyon yan hakemin ve hakemin gözü önünde yapılan bir eyyam var zaten. sarı kartı olan ve 2. sarıyı hakedene çıkarmıyor kartı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 17 Ağustos 2004 12:51 tarihinde demiş ki:
bjk kornermi ne kullanıodu ali tandoğan carewi gösterio birine sarıldio kamera önünde gördüm yaw

umit bozkurt el sakaya gosteriodu... Umit hassanın belini tutmus bole tutcaksın die gosteriodu :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

siz bjk'lilere diyecek birşey yok

kim yanlışlıkla çarptığını söyledi ki? gelip dan diye çarptı diyorum. bilerek yani. yuh artık bu kadar mı salaksınız dicem laf etmiş olucam
sanki çarpınca bilmeden olmak zorunda. hayır "adam geliyo bam diye göğsüyle çarpıyo" demek size ne anlam ifade ediyor anlamadım

ayrıca ali güneş'in yaptığı harekete sarı kart diyen biri futbolun f'sini bilmiyordur.[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

Sabo hangi ligde maçları yönetiyosun ayıptır sorması?
Ali Güneş arkadan girmedi, adama yandan kaydı. Ayrıca hayvan gibi bir tahrik unsuru da var. Ben hakem olsam sarı veririm, kırmızı da verilebilir ama buna kırmızı vermeyeni tanımam diyebilecek tek adam sensin, ek olarak Telegol, ve NTV'yi de izledim reddog a ek olarak 2'sinde de o pozisyon sarı olarak değerlendirildi. Kırmızı diyen tek insan da TRT'de Ali Aydın'dı.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -

[Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 17 Ağustos 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sabo carpma istem dısı olur itme bilerek gogsunle ile de itebilirsin... Ali gunesin pozisyonu sarı diye dusunuyorum KK agar kacar mesela hoydonkunki de kart bile gormedi ki o bariz KK idi... ali gunes ise yandan kayarak girdi el sakada topu korumak için topla ali gunesin arasına girdi bu da sarı kartdır... Ama hakem yorumuna gore KKda verilebilir...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam siz bjk'lilerin bu tür konularda adam gibi tartışmayacağı belli oldu
nasıl yandan giriyor ali güneş allah için ya. bırakın şu at gözlüklerini artık.
bariz arkadan giriyor işte. yandan gelip nasıl tendonuna giriyo el saka'nın. biraz tarafsız bakmayı öğrenin

ayrıca hakem ondan önceki pozisyonda faul vermediğine göre, hakeme göre bir tahrik unsuru da yok demektir. tahrik mahrik demeyin o yüzden.[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

sabo tutturmussun bir at gozlugu gidiosun allahını sewersen macı izle pozisyonu gor onc3 el sakayla mucadele ediolar sonra elsaka topu almak için ali gunese yukleniyor ve ali gunes te o hırsla kayarak yandan topu almaya calısıyor ama mudahele sert oldugu için sarı goruyor eger sakatlamaya calıssaydı arkadan dalardı gidip soldan kaymazdı... lutfen iice izle pozisyonu...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

futbolda zaten 3-5 piskopatlar dışında sakatlamak amaçlı faul yapan futbolcu yoktur

ali güneş'inki rakibin canını yakmak amaçlı, dur şunun ayağını yerden kesiyim aklı başına gelsin diye kayıyo. topla alakası yok. direk adama, tabanla ve arkadan kayıyo (hala yandan diyosunuz yeter ya)
bu her zaman her yerde kırmızı kart.

bkz: capone vs rivaldo @ gs vs barça[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

ya sabo delirtcen adamı ya ali güneşin girişine sarı kart diyen futbolun f sini bilmiyomuş o pozisyon direk kırmızı kartmış...

O zaman televezyinda bu kadar yorumcu bi *ok anlamıyo futboldan, sabo efendi mübarek collina...

kırmızı kart diyon ali güneş arkadan girdi diyon başka bişi demiyon.. ha bide atgözlüğü diyon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...