Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Tayfur'un takımda tutulmasının tek sebebi Süleyman Seba'nın yeğeni olmasından kaynaklanıyor. Senin işin bitti artık git diyemiyolar takımda da faydalı olacağı yok zaten hiç bizaman faydalı olduğunu düşünmüyorum bjkye orası ayrı konuda. Gönderemiyoruz bari menejer yapalım oynatmayalım dediler. Del Bosque real madride süper kupa kazandırmışta o kadro özel bi kadroydu. Ona bakarsanız Fatih Terimde Real Madrid'in 1 futbolcusu değerindeki takımla kazandı super kupayı (Bana göre lucescu kazanmadı o kupayı). O takımın başına Yılmaz Vuralıda getirsen süper kupa kazandırabilir okadar zor bi iş değil yani..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 walla bizim burda da bu söylenti dolanıyo tayfur un işi bitikmiş sırf seba nın yeğeni diye manager yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Vodan, 16 Ağustos 2004 14:27 tarihinde demiş ki: Tayfur'un takımda tutulmasının tek sebebi Süleyman Seba'nın yeğeni olmasından kaynaklanıyor. Senin işin bitti artık git diyemiyolar takımda da faydalı olacağı yok zaten hiç bizaman faydalı olduğunu düşünmüyorum bjkye orası ayrı konuda. Gönderemiyoruz bari menejer yapalım oynatmayalım dediler. Del Bosque real madride süper kupa kazandırmışta o kadro özel bi kadroydu. Ona bakarsanız Fatih Terimde Real Madrid'in 1 futbolcusu değerindeki takımla kazandı super kupayı (Bana göre lucescu kazanmadı o kupayı). O takımın başına Yılmaz Vuralıda getirsen süper kupa kazandırabilir okadar zor bi iş değil yani.. ondan sımdıye kadar del bosque kazandıdımı super kupayı real madrıdde gecen senekı kadro del bosque nın kadrosundan daha ıyı baktınmı son 10 maclarına lıgı kacıncı bıtırdıklerıne zar zor cham lıg ıne gıttıklerıne hey allam[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bırakın ya işte bjk :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 haklısın :-)[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 evet koskoca del bosque geldi.. kimse adama kim ne yapar anlatmadi.. hatta del bosque takimdaki oyuncularin isimlerini geldigi gun el sIkinca ogrendi.. koskoca besiktas futbol subesi dusunemedi, siz diyosunuz bi adam tutalimda tanitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: jacabo, 16 Ağustos 2004 15:41 tarihinde demiş ki: ondan sımdıye kadar del bosque kazandıdımı super kupayı real madrıdde gecen senekı kadro del bosque nın kadrosundan daha ıyı baktınmı son 10 maclarına lıgı kacıncı bıtırdıklerıne zar zor cham lıg ıne gıttıklerıne hey allam Beşiktaşta şampiyon oldu. Ertesi sene kadrosuna takviye yapılmasına rağmen aynı başarıyı gösteremedi. Üstelik TD de aynı idi. demekki olabiliyormuş böyle şeyler. "hey allam" !![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Vodan, 16 Ağustos 2004 10:16 tarihinde demiş ki: Ya adamlar sizin için kendi kalelerine gol atmış. Sen çıkmışsın gollerinin asistini okan buruk yaptı diyosn hahahah. Birincisi o golde adamın kendi kalesine atısında carew cok sert orta yaptı ve ugur cıkartamadı... Okan buruk ise defansta paralel topu havadan yaptı tabi macı izlemediysen konusuyosan bilmem ama izlediysen hala bole diebiliosan pardon ama futboldan cakmıosun... said: Vodan, 16 Ağustos 2004 14:27 tarihinde demiş ki: Del Bosque real madride süper kupa kazandırmışta o kadro özel bi kadroydu. Ona bakarsanız Fatih Terimde Real Madrid'in 1 futbolcusu değerindeki takımla kazandı super kupayı (Bana göre lucescu kazanmadı o kupayı). O takımın başına Yılmaz Vuralıda getirsen süper kupa kazandırabilir okadar zor bi iş değil yani.. Del bosquenin kariyerini tartısmaya bile hakkın yok adam alabilecegi tum kupaları almıs ve ligdede hep ii durumdaydı gonderilmesi bence yanlıstı... Ayrıca del bosqueli bjk su ana kadar hep ii takımlarla oynuyor ve deplasmanda oynuyor... Mesela fbde deplasmanda berabere kaldı sonuc olarak 2 macta adamın ipini cekmek cok sacma ve gereksiz...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Peki sence BJK yi iyi mi oynatıyo? Deplasman ne farkederki aynı bjk daha eksik bi kadro ile şampiyon oldu. Şampiyon kadrodan çok büyük kayıplar vermedi üstüne babalar gibi transfer yaptı sağlam para harcadı. Uyumdan ziyade pek çok yazarında üzerinde birleştiği gibi bende doğru oynatmadığını düşünüyorum. 1. golü gördüm bjknin sayılan top 90 derece yön deiştirdi tabiki kimse kendi kalesine bilinçli gol atmıyo çarparak giriyor bütün goller. Ha gençlerli futbolcunun arkasında çarpmasa topu kesin olarak kaleye gönderecek futbolcu varsa tabiki bizim golümüz demeye hakkınız var ama bariz olarak kendi kalesne attığı bir goldü o.. Ben zaten Del Bosque başarısız oldu gitsin demedim böyle devam ederse fazla uzun sürmez ipi çekilir dedim.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bide Türkiye de bir sistem var. Şimdi Del Bosque Sergen'i silerse kendisi de silinir. BJK de Sergen'in dokunulmazlığı var böyle kenarda oturtursa kendisi yıpranır. Aynı şekilde bu çoğu takımda var. Şimdi Daum alsa Alex'i oturtsa gönderilir. Ortega da böyle birşey olmuştu Ortega için Lorantı gönderdiler örneğin. Okadar para verilmiş gözden çıkartılmaz Türkiye de adam. Sergen de BJK'nin şu an BJKli tek futbolcusu yanılmıyorsam diğerlerinin hepsi farklı takımlardan toplanma oyuncular.. Doğru bir karar olsa dahi Sergen yerine 17 yaşında çocuğu oyuna sokarsan hem takım içinden hemde medyadan kuyun kazılır. "Türkiye'yi öğrenmesi uzun zaman alır yabancı hocanın" derler ya. İşte öğrenmeleri gereken şey bu.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Vodan, 16 Ağustos 2004 18:57 tarihinde demiş ki: 1. golü gördüm bjknin sayılan top 90 derece yön deiştirdi tabiki kimse kendi kalesine bilinçli gol atmıyo çarparak giriyor bütün goller. Ha gençlerli futbolcunun arkasında çarpmasa topu kesin olarak kaleye gönderecek futbolcu varsa tabiki bizim golümüz demeye hakkınız var ama bariz olarak kendi kalesne attığı bir goldü o.. vodan pozisyonu tekrar izlersen gençlerli futbolcunun sağ tarafında 2 tane beşiktaşlı futbolcunun kabak gibi beklediğini göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bjkforeverın dedigi dogru ugurun hemen arkasında 2 tane adam bjkli adam wardı dikkatli izle lutfen... Ayrıca del bosquenin yıldız oyuncuya nasıl davranıcagını bildigini dusunuyorum nede olsa real madrid gibi yıldızlar toplulugu bi takımdan geldi... deplasman n farkettigini soyluyum buyuk takımlar ve taraftarları belli bi sayıdan yuksek olan takımlar kendi evlerinde daha az puan kaybederler bunun nedenleri: 1-Deplasman takımı sehrin havasına,suyuna alıskın deildir o sehrin 2-rakım farkı etkiler oyuncuları ve evsahibi takım antremanlarını orda yaptıgı için alıskındır 3-deplasmanda taraftar baskısı, ve stress olabilir... bilmiyorum yeterlimi... aynı bjk daha eksik kadroyla sampion olmus diosun o zmn neden fb sampion olduktan sonra transfer yaptı o kdr ama acılıs macında berabere kaldı neden halbuki gecen sene sampion olmustu daha eksik kadroyla: Umarım ne kdr sacma bişi soyledigini anlamana yardımcı olmustur...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Vodan, 16 Ağustos 2004 19:02 tarihinde demiş ki: Bide Türkiye de bir sistem var. Şimdi Del Bosque Sergen'i silerse kendisi de silinir. BJK de Sergen'in dokunulmazlığı var böyle kenarda oturtursa kendisi yıpranır. Aynı şekilde bu çoğu takımda var. Şimdi Daum alsa Alex'i oturtsa gönderilir. Ortega da böyle birşey olmuştu Ortega için Lorantı gönderdiler örneğin. Okadar para verilmiş gözden çıkartılmaz Türkiye de adam. Sergen de BJK'nin şu an BJKli tek futbolcusu yanılmıyorsam diğerlerinin hepsi farklı takımlardan toplanma oyuncular.. Doğru bir karar olsa dahi Sergen yerine 17 yaşında çocuğu oyuna sokarsan hem takım içinden hemde medyadan kuyun kazılır. "Türkiye'yi öğrenmesi uzun zaman alır yabancı hocanın" derler ya. İşte öğrenmeleri gereken şey bu. sergen gecen sene bıle 30 bılemedım 40dk anca oynuyodu bu sene kılo da almıs bıraz hemde yaslandıda dahada az oynar adam belkı bılmıyor ıyı ondna oynatmıyor son 20dk fılan ama dogal bısey sonucta ılla oynatacak dıye bısey yok kı del bosque yı gondermezler sergen ı oynatmıyor dıye ayrıca o 17 yasındakıler oynamazsa nasıl tecrube kazanacak ? nıhat da bı zamanlar 17 yasındaydı hatırlarsanız gs macı wardı oyuna soktu bjk de ılk golunude atmıstı sonra noldu adam aldı yurudu herseye ters bakıyosunuz[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Yahu şimdi tecrübe kazanılcak maçmıydı? Kazanmak için hamle yapacaksan Sergen gibi adrese pas verebilecek birisin sokucaksın. Tecrübesini 3-1 öndeyken maçın son 15 20 dk sı adamı sokup yaptırırsın. Deplasman tabiki çok farkeder. Anadolu klüpleri deplasmanda 1 puan alıp üzerine yatmak için 30 takla atarlar. Fakat BJK'nin böyle olmaması gerekir. Bir adam demiş gençlerin 20 pozisyonu var bizim(bjk) 5 tane fln. Bi BJK 5 pozisyon mu yaratabiliyo yani? Fener'in deplasmanda berabere kalması da zaten benim o mesajımdaki cevabın içerisinde var. Aynı takım üzerine takviye yapılmış olsa bile başarılı olamayabiliyor. Zaten bende bunu ifade ediyorum. 5-6 mesaj yukarıya bakıp Del Bosque'nin başarılı olduğu real madridin del bosque gittikten sonra yapılan transferlere rağmen başarısız olması ile ilgili yazıya bakarsan eğer, Nekadar saçma bir cevap verdiğinin farkına sen varacaksın asıl. İlginç olan başka bir nokta ise bu cümleleri bir bjk li 3 sayfa önce yazarken hiçbi bjklinin çıkıp "gık" dememesi fakat nickin altındaki bayrağın rengi değişince herkesin "gık" diyesinin gelmesidir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 20 şut vurmak önemlidiil kaleye giden 20 şut vurmak önemli 20 nin 14 15 tanesi taaa ebesine gidio [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 16 Ağustos 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: jacabo, 16 Ağustos 2004 20:34 tarihinde demiş ki: ayrıca o 17 yasındakıler oynamazsa nasıl tecrube kazanacak ? nıhat da bı zamanlar 17 yasındaydı hatırlarsanız gs macı wardı oyuna soktu bjk de ılk golunude atmıstı sonra noldu adam aldı yurudu herseye ters bakıyosunuz ya ne tecrübesi ya o tecrübe kazansın die verelim maçları o zaman "e naapalım serdar başka türlü nası tecrübe kazanıcaktı " diyelim.. hazırlık maçlarında, antremanlarda ,türkiye kupası maçlarında kazansın tecrübesini.. Deplasmanda gençlerbirliği maçında kazanmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 gencecik adamlari alip buyuk takimlarda oynatirsin emre,nihat,serhat gibi olanlar olursa dahi olursun ama olmazsa, "yol ver daglar" sarkisini ezberlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Vodan, 16 Ağustos 2004 21:13 tarihinde demiş ki: Yahu şimdi tecrübe kazanılcak maçmıydı? Kazanmak için hamle yapacaksan Sergen gibi adrese pas verebilecek birisin sokucaksın. Tecrübesini 3-1 öndeyken maçın son 15 20 dk sı adamı sokup yaptırırsın. bi kere o hamleyi yaparken serdar girerken 1-0 ondeydik ve ortasahaya daha cok hakim olma amaclı koydu serdarı daha sonra son 20-25 dkda sergeni sokacaktı ama ahmet yıldırım KK gordu lutfen macı izle ole yorum yap... said: Vodan, 16 Ağustos 2004 21:13 tarihinde demiş ki: Deplasman tabiki çok farkeder. Anadolu klüpleri deplasmanda 1 puan alıp üzerine yatmak için 30 takla atarlar. Fakat BJK'nin böyle olmaması gerekir. Bir adam demiş gençlerin 20 pozisyonu var bizim(bjk) 5 tane fln. Bi BJK 5 pozisyon mu yaratabiliyo yani? 1.si gb deplasmanı turkiyenin en zor maclarından biri cunku cok ii takım ayrıca 15.dkda adamın sakatlanıyor 60.dkda baska adamın KK gorup oyun kurucu sıfatındaki adamın karsı takıma asist yapıosa o 1 puan ii bir puandır... Hakem hatalarıda cabası kesinlikle artniyet war demiyorum ama sadece sansızlık bizim aleyhimizde olması bu hataların...Ayrıca macı izlesen o 20 sutun 8-10tanesinin defanstan dondugunu ve 7-8 tanesininde alakasız gittigini gorurdun... said: Vodan, 16 Ağustos 2004 21:13 tarihinde demiş ki: Fener'in deplasmanda berabere kalması da zaten benim o mesajımdaki cevabın içerisinde var. Aynı takım üzerine takviye yapılmış olsa bile başarılı olamayabiliyor. Zaten bende bunu ifade ediyorum. 5-6 mesaj yukarıya bakıp Del Bosque'nin başarılı olduğu real madridin del bosque gittikten sonra yapılan transferlere rağmen başarısız olması ile ilgili yazıya bakarsan eğer, Nekadar saçma bir cevap verdiğinin farkına sen varacaksın asıl. Gene baktım okudum fakat baska turlu anladım sanırım demek istedigini o cumlede tam olarak anlatamamıssın neyse yanlıs anladıysam onu pardon...(Neyse o zmn bi konuda hemfikiriz ;) ) said: Vodan, 16 Ağustos 2004 21:13 tarihinde demiş ki: İlginç olan başka bir nokta ise bu cümleleri bir bjk li 3 sayfa önce yazarken hiçbi bjklinin çıkıp "gık" dememesi fakat nickin altındaki bayrağın rengi değişince herkesin "gık" diyesinin gelmesidir. senle tartısmayı cok seviyorum :) onla muhattap olmak istemiyorum... :) Ama bana cok aptal gelen bi sey yazarsa onada cvp yazarım korkma paticikde bjkyi kimse karalayamaz :P[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 tora bu azmine, bu sabrına hayranım ne diyim hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bu arada ali güneş'i itene kart verilmedi diyen bjk'lilere gülüyorum. herif itilmeden 5 saniye önce tartışmasız direk kırmızılık bi giriş yapıyor arkadan tendona.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Hakem adam olsa ali güneş'e yan hakem önünde yapılan faulü görse öyle birşey olmuycak. Bu arada ali güneş sarı kart alıyo, kırmızı kart sadece yorum. Tekme tokat dalan adam ise kart bile almıyo. Bunu algılayamayacak formlara da biz sadece gülüyoruz.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - [Bu mesaj bLaQ tarafından 17 Ağustos 2004 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: _Tora_, 16 Ağustos 2004 18:07 tarihinde demiş ki: Del bosquenin kariyerini tartısmaya bile hakkın yok adam alabilecegi tum kupaları almıs ve ligdede hep ii durumdaydı gonderilmesi bence yanlıstı... Ayrıca del bosqueli bjk su ana kadar hep ii takımlarla oynuyor ve deplasmanda oynuyor... Mesela fbde deplasmanda berabere kaldı sonuc olarak 2 macta adamın ipini cekmek cok sacma ve gereksiz... del bosque real'den gönderildi çünkü iyi futbol oynatamıyodu. o kadroya sahip takım bile heyecan verici bir futbol oynamıyodu. biz luce'yi neden gönderdiysek real de aynı neden gönderdi bunu. ben 2 maçta ipini çekmem adamın ama imza attığı anda da dedim: bu adam öyle ahım şahım, çok büyük bi teknik direktör falan diil diye. hala da bu dediğimin arkasındayım. real iyi futbol oynamadan kazanabilir, o kadar çok sonuç değiştirecek adam vardı ki. o sayede lig ve şamp ligi falan aldılar. ama bjk öle iyi futbol oynamadan lig ve kupa kazanamaz kolay kolay. bakalım iyi futbol oynatabilicek mi ama hiç sanmıyorum.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: bLaQ, 17 Ağustos 2004 03:13 tarihinde demiş ki: Hakem adam olsa ali güneş'e yan hakem önünde yapılan faulü görse öyle birşey olmuycak. Bu arada ali güneş sarı kart alıyo, kırmızı kart sadece yorum. Tekme tokat dalan adam ise kart bile almıyo. nası kendi tarafına yontuyosun belli diil ahah orada iki oyuncu omuz omuza geldiler çarpıştılar. daha sağlam olan el saka(galiba) daha avantajlı duruma geçti. ikisi de yere dengelerini kaybettiler zaten. ali güneş hafif olduğu için uçtu o ayrı sonra ali güneş YORUMSUZ bir kırmızı kartlık dalış yapıyor. bunun yorumu falan yok direk kırmızı kart. sonra gençlerli gelip göğsüyle dan diye çarpıyo ali güneş'e. asıl yorum burada başlar ya sarı verirsin ya da kırmızı verirsin çarpan adama o anki yorumuna göre.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 HAHAHAHAHAHAHAAHAH Uğur gelip Ali Güneş'e çarpmış? HAHAHAHAAHAHAHAHHAHA, yorum yorum diyosun ya işte bu yorumsuz lol[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya o pozisyonda uğur öyle ali güneşe daan diye duun diye çarpmadı geldi itti sertçe. ha ama ali güneşin yaptığı hareket yok mu? babalar gibi var valla. ali güneş o hareketle en ufak sakatlanmaz ama ali güneşin el sakaya yaptığı harekette adamın sakatlanmadıysa şans nerdeyse. kasıtsa ikisinde de var şimdi. ali güneş orda topa girmeye çalıştı yazıktır çocukcağız mücadele ediyo diyene de çocuklar güler vallahi. o pozisyon için uğur niye kırmızı görmedi demeden önce ali güneş için aynı soruyu sormakta fayda var bence. ha ben hakem olsam ikisini de atardım. ama olmadığım için pek bi önemi yok bunun :P[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar