Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas - Genclerbirligi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gençlerin 4 tane oyuncusu zehirlenmiş moralsiz olur heralde futbolcular ama belli olmaz ters motivasyon da olabilir, bu arada başlık gençler-bjk olsa daha dooru olurdu ;) (hani ev sahibini ilk yazma olayı)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
yeneriz ya bnce bu macı alacas baska yolu yok euheueh :-)[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız..
Mesaj tarihi:
3-1 bjk derim[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Mesaj tarihi:
buı arada gencelrin moralı yuksek olsa ne yazar BEŞİKTAŞ gene ezer bnce bu macı kesin alırız :)[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız..
Mesaj tarihi:
said:
SilverSurfer, 15 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki:
bu arada başlık gençler-bjk olsa daha dooru olurdu ;) (hani ev sahibini ilk yazma olayı)

heh ben bjk ev sahıbı ama ınonu hazır olmadıgı ıcın baska yerde oynuyouz sanıyordum nese saglık olsun[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
İnönü bitsin o zamn BEŞİKTAŞIMIZ yakacak ortalığı ..[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız..
Mesaj tarihi:
fran'ın yaptıı ortalarda carew'in topu indirebilecei bi adam yok bence şuan kadrodaki en uygun adam ahmet dursun o bölgeye hızlı bi adam çünkü...ahmed diceksiniz ama adam inadına kaçtı carew'den..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
maç kaçta bıde galatasaray ın macı ne zamandı oynandı yada oynanıcaktı bu hafta hıc ılgılenemedım :([signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
Gençlerbirliğine başarılar dileriz..

skor tahmini: 2-0 gençlerbirliği alır bence..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Admin
Mesaj tarihi:
lol lig tvnin yayını kesildi[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
  • Admin
Mesaj tarihi:
şimdide ses yok :p[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
bence zevksiz bir maç, bir de üstüne digiturk sıçtı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Mesaj tarihi:
ben maça gidecektim. Geçen sefer başıma gelen olaylar yüzünden tırstım açıkçası biraz (arabayı taşlayıp camı kırdılar)[signature][hline]Başkentli Pehlivan
Bu konuyada pati bastık. Başka?

Mesaj tarihi:
ahmet yıldırım kırmızı kart gördü.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Mesaj tarihi:
Daha ilk haftadan ufak ufak başlamışlardı , 2. hafta azımıza etmeye başladılar saolsunlar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Herif bizimkine geçiriyor sarı kart alıyor yok böyle bişey[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...