jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 maca az kaldı bakalım ne olup ne bıtcek yenermıyız bılmıyorum ama zevklı mac olcak bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gençlerin 4 tane oyuncusu zehirlenmiş moralsiz olur heralde futbolcular ama belli olmaz ters motivasyon da olabilir, bu arada başlık gençler-bjk olsa daha dooru olurdu ;) (hani ev sahibini ilk yazma olayı)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yeneriz ya bnce bu macı alacas baska yolu yok euheueh :-)[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 3-1 bjk derim[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 buı arada gencelrin moralı yuksek olsa ne yazar BEŞİKTAŞ gene ezer bnce bu macı kesin alırız :)[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 4-1 BEŞİKTAŞ derim[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: SilverSurfer, 15 Ağustos 2004 16:23 tarihinde demiş ki: bu arada başlık gençler-bjk olsa daha dooru olurdu ;) (hani ev sahibini ilk yazma olayı) heh ben bjk ev sahıbı ama ınonu hazır olmadıgı ıcın baska yerde oynuyouz sanıyordum nese saglık olsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 İnönü bitsin o zamn BEŞİKTAŞIMIZ yakacak ortalığı ..[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 fran'ın yaptıı ortalarda carew'in topu indirebilecei bi adam yok bence şuan kadrodaki en uygun adam ahmet dursun o bölgeye hızlı bi adam çünkü...ahmed diceksiniz ama adam inadına kaçtı carew'den..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 maç kaçta bıde galatasaray ın macı ne zamandı oynandı yada oynanıcaktı bu hafta hıc ılgılenemedım :([signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Gençlerbirliğine başarılar dileriz.. skor tahmini: 2-0 gençlerbirliği alır bence..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hmm ben de tahmin yapayım içimde kalmasın :D 3-2 beşiktaş alır bence. (kadroları bile bilmiorum ehue pek sağlıklı olmadı neyse..)[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 lol lig tvnin yayını kesildi[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aha geldi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 carew e soylesin biri macindan basindan beri ters yone bakiyo obur tarafa bakacak geri geri yurumesin bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 şimdide ses yok :p[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence zevksiz bir maç, bir de üstüne digiturk sıçtı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben maça gidecektim. Geçen sefer başıma gelen olaylar yüzünden tırstım açıkçası biraz (arabayı taşlayıp camı kırdılar)[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 gole bak. anca boyle CAREWW oyle sert vurdukii! kennet anderson gibi adam eksiltti carptirip atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ahmet yıldırım kırmızı kart gördü.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 genclerdende biri gorecek daa duur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Daha ilk haftadan ufak ufak başlamışlardı , 2. hafta azımıza etmeye başladılar saolsunlar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Herif bizimkine geçiriyor sarı kart alıyor yok böyle bişey[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ehe gol geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bak işte yine sinirim bozuldu stres oldum direk.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar