Quiternoob Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Beni de aramıştı, adam bariz Kürt şivesiyle konuşuyor. Türkçe konuşamayan polis mi olur peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 beni de aradilar ole, 0505 li mi 555 limi ne bi numaradan.. cengelkoy karakoluna gelip ifade vermeniz lazim dedi, neden zart zurt konustuk biraz neyse gittik 1. koprude birine atar yaptiydim tirsip polise vermis neyse kovusturmaya gerek olmadigi haberi geldi 15 gun sonra savciliktan, terbiyesiz herif o da biliodu bal gibi haksiz oldugunu da is olsun iste.. neyse ole her gelen cebe polise delikanlilikda yapmayin yani ;) goturmesinler sonra merkeze :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 beni niye aramıyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 polis der ki "Lütfen merkeze gidelim"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar