lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 gitarı bilgisayara bağladıktan sonra ne gibi donanım ve yazılımlara ihtiyaç duyarım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 up ^^^^^^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ne yapmak istediğine bağlı Mesela efect programları var distortion falan için Ama sen tele vurduktan 1-2sn sonra falan ses geliyor bilgisayardan Sesi işlemesi uzun sürüyor ses kartının sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Selamlar, Ne yapmak istediğini de söylersen daha detaylı bilgi alabilirsin. Bunu da yazarsan daha iyi şekilde cevap vermeye çalışırım. Esen kal.[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 şu anda pedal alma durumum yok bu yüzden pedal alana kadar gitarımla eğlenmek istiyorum ... özel efekt programı varmı bildiğiniz varsa söyleyin indireyim...... bide gitar amfimi bilgisayara bağlıyacam ama nasıl yapcam? amacım bilgisayarda bikaç kaydımın olması aklımdaki melodileri bilgisayara kaydedcem doğaçlama çalarken arada kaçırdığım bissürü şahane ritimler oluyor bunları biyere kaydede bilirsem kullanabilirim...... benim istediğim müziği çaldığım anda efektli sesi elde edebileyim......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dediğim gibi bilgisayarla efect verirsen(guitar fx diye bi arat öyle bi program vardı), ses gecikmeli geliyor 1-2 sn Kayıt yapmak için microfon kullanabilirsin Kalitesiz olsada kayıt kayıttır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ayrıca amfiyi bilgisayara bağlamayı hiç denemedim ama amfide kulaklık çıkışı varsa onu ses kartının line-in girişine bağlayabilirsin sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 microfon girişi sakat olabilir sanırım line in i kullanman lazım bassı bağladıktan sonra ses kartını yakan birisi vardı patide galiba[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eyw çok yardımcı oldunuz....ses kartımın yanmasını istemem gitar sesi isterim[signature][hline] [Bu mesaj darkwingduck tarafından 18 Ağustos 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 gitarını mikrofondan girersen bişi olmaz en azından şimdiye kadar bende bişi olmadı sonracıma Guitar Fx var fakat eski versiiyonunu çekersen ki bahsettiim 2.6 ses daha erken geliyo ayrıeten birçok preset i var yükleyebiliosun eğer bitane overdrive gibi bi pedalın varsa önce gitarını ona sonra bilgisayara girersen daha sağlam tonlar alırsın sonracıma başka ne diyim :)[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 mikrofon kalitesiz oluyor za, line-in den girin mutlaka. eger soundblaster falan kullaniyorsan eax efekt surucusu var creativein. cd ile birlikte gelmesi layim, belki distortion falan yoktu ama delay reverb falan verebiliyosun. benzer programlar cogu ses kartinin cd leri ile geliyor. hatta benim laptoptaki anakart uzerindeki integre ses karti bile zilyon efekt ekleyebiliyor, yok yer alti, yok delay, yok magra.. istediklerini bulamayabilirsin (wah falan ehe) ama yine eglenceli ve gecikmesiz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar