Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektro gitarı bilgisayara bağladıktan sonra....

lizardking

Öne çıkan mesajlar

şu anda pedal alma durumum yok bu yüzden pedal alana kadar gitarımla eğlenmek istiyorum ... özel efekt programı varmı bildiğiniz varsa söyleyin indireyim......
bide gitar amfimi bilgisayara bağlıyacam ama nasıl yapcam?
amacım bilgisayarda bikaç kaydımın olması aklımdaki melodileri bilgisayara kaydedcem doğaçlama çalarken arada kaçırdığım bissürü şahane ritimler oluyor bunları biyere kaydede bilirsem kullanabilirim...... benim istediğim müziği çaldığım anda efektli sesi elde edebileyim......[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

microfon girişi sakat olabilir sanırım line in i kullanman lazım bassı bağladıktan sonra ses kartını yakan birisi vardı patide galiba[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

gitarını mikrofondan girersen bişi olmaz en azından şimdiye kadar bende bişi olmadı sonracıma Guitar Fx var fakat eski versiiyonunu çekersen ki bahsettiim 2.6 ses daha erken geliyo ayrıeten birçok preset i var yükleyebiliosun eğer bitane overdrive gibi bi pedalın varsa önce gitarını ona sonra bilgisayara girersen daha sağlam tonlar alırsın sonracıma başka ne diyim :)[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Sosyal ağlarda paylaş

mikrofon kalitesiz oluyor za, line-in den girin mutlaka.

eger soundblaster falan kullaniyorsan eax efekt surucusu var creativein. cd ile birlikte gelmesi layim, belki distortion falan yoktu ama delay reverb falan verebiliyosun.

benzer programlar cogu ses kartinin cd leri ile geliyor. hatta benim laptoptaki anakart uzerindeki integre ses karti bile zilyon efekt ekleyebiliyor, yok yer alti, yok delay, yok magra.. istediklerini bulamayabilirsin (wah falan ehe) ama yine eglenceli ve gecikmesiz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...