Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 40€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 @1 berberlikten çıkıp kuaför kıvamına girmiş bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 duj istiyorsam 10dolar fazla veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 15-20 arası berbere normaldir. o 5 liraya saç kesimi denen berberler var,örneğin kadıköyde tufan mı ne var öle bi berber. 5 lira, ama abi saçı nası kesiyo belli diil,makinayla kestirtmiştim bi ara,onu bile bildiin yamuk yumuk kesti adam sora gidip kendi berberime 15 lira verip düzelttirdim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Berbere anca muhabbet etmek için gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben kelim bu topikle alakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bittus said: gecko said: ben 6-7 yıldır aynı berbere gidiyorum adamla kanka olduk, herkese 10-20 liraya yaparken bana saç sakal dahil herşey 5 lira bazı zamanlar kötü kestiği oluyor ama genelde memnunum YANCILIK RULAZ sakal mı? var ya kızdığımdan falan değil bende ki sakalı gerçekten görmek isterdin kızıl çıkıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Izmir'in en kral berberi Alsancakta "GKN" Sahibi Gokhan cok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 gecko said: kızıl çıkıyor lan Oha ginger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar